Menu
Livet / Teknologi

Jeg glæder mig til at prøve det nye kamera

…på fyrværkeri.
Jeg har de sidste mange år, eller i hvertfald den tid jeg har haft mit DSLR kamera, skudt billeder af fyrværkeriet nytårsaften. I aften skal jeg igen ud med kameraet. Jeg er spændt på hvordan vejret bliver og hvor meget blæst vi får. De sidste mange år, synes jeg nemlig, vi herhjemme, har haft lidt for meget vind og det afspejler billederne i arkivet også.

FyrværkeriFyrværkeri

FyrværkeriFyrværkeri

Engang med i fremtiden kunne også godt tænke mig, at opleve et at de store festfyrværkerier, altså et af em der bliver skudt af ved specielle lejligheder, hvor jeg kan stå stå på afstand og fotografere. Det ville altså være så fedt. I aften nøjes jeg med området her omkring matriklen – det er nu også helt ok.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Karin Abildhauge
  31. december 2013 at 09:36

  Krydser fingre for vejret bliver til fantastiske billeder. Glæder mig allerede til at se hvad du får skudt (billeder) og ikke (krudt).
  Ønsker dig et fantastisk godt nytår. Og krydser fingre for 2014 bliver endnu mere vidunderlig.

  Reply
  • Catarina
   31. december 2013 at 11:15

   Hi hi, ja, Karin kryds endelig fingre for stille vejr og ingen regn. 🙂
   Jeg glæder mig til at skyde med det nye, selvom man nok ikke kan se det på sådanne billeder – da alle kamera jo kan skyde fyrværkeri. 🙂 Men sjovt liver det nu alligevel sagde nørden. 😉

   Reply
 • Per Teilmann
  31. december 2013 at 09:49

  Glæder mig til at se dine billeder af fyrværkeriet. Har faktisk ventet noget tid på at høre og se nyt om det nye kamera!
  Ønsker dig og dine et rigtig godt nytår 🙂

  Reply
  • Catarina
   31. december 2013 at 11:17

   Høre nyt? Du har vel ikke ventet på en total gennemgang med store forkromede skriverier om alt vel…. for sådan er jeg jo ikke. 😀
   Jeg er vildt glad for det og speceilt for den høje ISO og… ja det hele, det er lige den tand bedre end det gamle, men derfor skyder jeg jo ikke bedre billeder af den grund. For som du jo ved, er det ikke kameraet der tager de gode billeder, men personen der betjener det. 🙂

   Reply
 • Per Teilmann
  31. december 2013 at 13:59

  Nej total gennemgang er bestemt ikke nødvendig 😉
  Der var bare blevet helt stille omkring indkøbet, siden du fik den. Jeg er jo bare så nysgerrig, fordi du havde den samme som mig, og jeg går jo også i opgradueringstanker.
  Men det lyder godt det med ISO 🙂
  PS. du har jo opdaget jeg er på IG igen. Jeg fik nemlig mini-simkortet til den nye telefon i dag (Samsung Galaxy S3) – ikke noget med at købe den sidste nye …

  Reply
  • Catarina
   31. december 2013 at 22:32

   Hi hi det regnede jeg heller ikke med Per. 😀
   Jeg har bare ikke skrevet om det her på bloggen, men ejg er virkelig vildt glad for at jeg opgraderede – på alle leder og kanter, er det bare bedre og da jeg jo kondt det andet ud og ind, så var opgradereinden slet ikke så lem. De fleste at billederne på bloggen siden jeg fik det nye kamera, er taget med det nye.
   Ja, jeg har set du igen er på IG, dejligt Per. 🙂

   Reply
 • Trine
  31. december 2013 at 14:45

  Rigtig godt nytår Catarina, glæder mig til at se billederne…

  Reply
  • Catarina
   31. december 2013 at 22:33

   Tak og i lige måde Trine. 🙂
   Jeg håber der bliver nogle billeder at vise. 😉

   Reply

Skriv en kommentar