Menu
Livet

Så blev det hverdag igen

På job igen

Dagen er startet stille og roligt og er fortsat sådan. jeg er kommet igennem alle mine mails og arbejdet skrider stille og roligt fremad. Jeg har ikke de vilde deadlines og det jeg har, har jeg styr på.

I morgen er jo min korte dag, så på den måde er jeg heldig at vi startere stille og roligt op på kontoret og ikke skal starte efter ferie op en mandag. Nu er jeg igang og lige om lidt er der dømt weekend.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Lissy
  2. januar 2014 at 15:18

  Herligt med rolige. dage,tak for din meddeles ang Hotel i huahin.
  Det er rart at have i erindring, hvil der bliver for meget Uro i bangkok,
  Det er ellers en by der er rigtig god, men sidste År fregnede det, da vi var der,
  Det er ikke så slemt, men helst tørvejr.
  Tak for at du gav dig tid til at svare mig.
  Venlig hilsen lissy

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 07:02

   Velbekomme Lissy 🙂
   Vi havde også regn da vi var der her i efteråret, men det var nu ok, for temperaturene er jo stadig dejlig høje. 🙂

   Reply
 • Trine
  2. januar 2014 at 16:58

  Årh hvor jeg savner at skulle på arbejde… Trænger til at dykke ned i opgaver der ikke nødvendigvis er oprydning, rengøring og skrive ansøgninger…

  Og rigtig dejligt at du starter blidt op, det er guld værd efter en dejlig lang juleferie…

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 07:04

   Jeg kan godt følge dig Trine – jeg havde også en periode for en tre år siden hvor jeg var ledig og det var ret stressende at skulle skrive ansøgninger og alt det der fulgte med. Det er noget lettere at gå på arbejde. 😉

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. januar 2014 at 10:34

  Dejlig rolig opstart. Efter en fantastisk ferie hjemme i DK.

  Jeg ville også helst være på jobbet, men måtte lige tage dagen med i dag også. Så jeg ikke bare forcere.

  God weekend om meget kort tid.

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 11:35

   Det var nemlig ikke tosset.
   Håbe du er på toppen igen Karin?
   Du må også have en god weekend. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar