Total hygge og optrævling

3. januar 2014

Når nu vejret ikke kan ændres, så er det altså dejligt at jeg kan side inde med benene oppe og nyde ilden i brændeovnen, men jeg laver noget som jeg slet ikke synes om. Jeg er ved at trævle den halrør op, som jeg startede på før nytår. Det fungerede ikke helt med de der bølger. Ikke som jeg havd forestillet mig.

Total hygge

Nu er jeg ved at være færdig og vil så starte igen. Det skal være færdigt og derefter vil jeg igen kaste mig over den lange trøje, inden et yt projekt skal started. Det har været dejligt med en lille pause fra perlestrikken, dom stadig ikke er min stærke side.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

6 kommentarer

 • Reply Mette 3. januar 2014 at 21:32

  Uhm jeg kan tydeligt mærke hyggen 🙂

  • Reply Catarina 3. januar 2014 at 21:59

   det meste var også rigtig hyggeligt – og nu er jeg igang igen uden problemer. 😉

 • Reply Ravogkrat 3. januar 2014 at 21:53

  Uha jeg frygtede at det var den trøje du er i gang med …. Hvor ser der dejligt ud hos jer i varmen 🙂

  • Reply Catarina 3. januar 2014 at 22:01

   Nej det var heldigvis ikke den – den ligger lidt på ent. Men i morgen aften så kommer den frem igen og så skal den altså være færdig, osse selvom jeg er gået lidt død i den. 😉

 • Reply Karin Abildhauge 3. januar 2014 at 22:23

  Vejret byder sig ikke til så meget udendørs aktivitet. Så er det dejligt at kunne hygge,og det med strikketøjet og en chai Latte.
  Det positive ved strikketøj er, det er muligt at trævle op, og genbruge garnet ;-).
  Krydser fingre for det du har i tankerne nu kan bruges.

  Har læst det skulle blive lidt solskin i morgen eftermiddag. Glæder mig så meget 😉

  • Reply Catarina 4. januar 2014 at 07:24

   Ja, det er så dejligt afslappende at sidde med og jeg hygger mig også selvom det da var en smule træls at trævle op. 😉
   Solskin i dag… det ville da være dejligt, det kunne jeg godt bruge. 🙂

  Skriv gerne en kommentar