Menu
Livet

Ved I hvad dag det er i dag?

Morgen

Inden længe vil jeg smutte på badeværelse og gribe føntørreren, så lokkerne kan kommen til at side bare en smule fornuftigt – hvis det altså er muligt. Derefter vil jeg smører lidt fravelade i ansigtet og måske lave trutmund og lægge lidt farve på læberne. For i dag er det jo min yndlingsdag. Den dag der byder en halv arbejdsdag og en dejlig lang aften med udsigt til weekend.

Jeg er virkelig glad for, at jeg startede blidt og roligt op på kontoreet i går. Jeg kom igennem min indbakke og er nu klar til en dag med almindelige opgaver og en kort uge er slet ikke nogen dårlig start efter en dejlig lang juleferie.

Godmorgen og rigtig god fredag. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

20 kommentar

 • Christina
  3. januar 2014 at 09:08

  Det lyder som en dejlig fredag, og dermed en god start på weekenden.
  God fredag og weekend, Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 10:04

   Mange tak skal du have Christina. 🙂
   Ja, mine fredage er i det hele taget dejligt.

   Reply
 • jonna
  3. januar 2014 at 09:27

  Rart at starte langsom op så nyd din fredag.

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 10:04

   Tak skal du have Jonna og du må også nyde din. 🙂

   Reply
 • Trine
  3. januar 2014 at 09:33

  Fredage er altid gode 🙂

  Håber du får en god en af slagsen…

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 10:05

   Mange tak Trine og det samme til dig. 🙂

   Reply
 • Mette
  3. januar 2014 at 09:48

  Fredage er skønne og her skinner solen dejligt = god energi 🙂

  God 1/2 fredag og weekend 😉

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 10:06

   Aii, har du solskin – her er det helt overskyet – du må godt sende lidt herned hvis du kan undvære den. 😉
   Du må også have en god fredag og weekend Mette. 🙂

   Reply
 • Yt
  3. januar 2014 at 09:55

  Håber det bliver en dejlig en af slagsen 😉

  Jeg må vente til i morgen eftermiddag,mex weekend.

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 10:07

   Tak skal du have Yt – så må du habve en dejlig weekend når den rammer og nyd fredagen. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. januar 2014 at 10:46

  Fantastisk med en ½ arbejdsdag og så 2 fridage. En dejlig rolig weekend?

  Dit fyrfadskar er det et du har købt i butik (hvor?) – Eller på nettet? Kan se det kunne stå på mit spisebord i stuen, ved godt det forurener, men det healende ved levende lys vejer mere hos mig. Jeg kører så på cykel til og fra job. 😉

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 11:38

   Jeg elsker mine fredage, som gør at jeg synes jeg har en skøn lang weekend. 🙂
   jeg har faktisk ønsket mig den “stage” nogle år, men bare ikke fået det sagt til nogen. Du ved, det der med at man tænker, “aii, sådan en kunne jeg godt tænke mig” og så glemmer det igen, indtil næste gang man ser en. Nååå, men altså… så fik jeg den i år i julegave af mine forældre. Så derfor ved jeg ikke lige hvor den er købt – men jeg skal da spørge dem. 🙂

   Reply
   • Karin Abildhauge
    3. januar 2014 at 13:04

    Åh det vil jeg gerne, altså du spørger dine forældre. Bare så jeg kan skrive den på ønskesedlen.
    Jeg har også et gavekort, måske den kan bruges. Nu får vi se 😉

    Reply
    • Catarina
     3. januar 2014 at 13:31

     Så har jeg lige sankket med min mor og hun har købt den i ZAP-in. Den hedder infinity stage.
     Men de fås også andre steder og på nettet. 🙂

     Reply
     • Karin Abildhauge
      3. januar 2014 at 22:13

      Tusind tak. det er skrevet ind på ønskesedlen, både link og navnet.;-)

      Reply
      • Catarina
       4. januar 2014 at 07:22

       Velbekomme Karin. 🙂

 • Anne
  3. januar 2014 at 12:34

  Ja det er fredag i dag …i går var det mandag!! Lige til jeg fandt ud af noget andet og dermed kunne gå hjem fra arbejdet kl 14 og ikke kl 16, som er gåhjemtid for mig mandag 🙂 mon ikke snart min hjerne kan komme i hverdagsrytme igen ?

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 13:32

   Hi hi, ja, det er ikke sådan lige at finde ud af hvilken dag det er når der er så mange fridage og helligdage blandet sammen. Godt du fant ud af det før kl 14 og ikke først omkring 16, for det havde da været træls. 😆

   Jeg tror hjernen kommer på gled fra på mandag af – for der starter man “rigtigt” op. 😉

   Reply
 • Jannie
  3. januar 2014 at 17:45

  God fredag og god weekend. Jeg skulle være startet op i går, men sygemeldte mig ( det gør jeg ellers aldrig). Jeg er hårdt ramt af snot, hoste, ondt i tænder og øret. Møg irriterende. Har været ude på en god gåtur i dag og det var rart, men er tilbage under tæppe med mine venner….kleenex 🙂

  Hils manden herfra 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. januar 2014 at 21:59

   Puha, det lyder bestemt ikke rat. Du må have rigtig god bedring og hils. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar