Menu
Teknologi

Ny Instagramprofil

Efter at jeg i mere en et par år har haft den sammen Instagramprofil, blev jeg har for nogle måneder siden åbenbart genstand for en del “Ghost Followers” altså følgere som ikke på nogen måde var aktive på Instagram. Det irriterede mig ret meget og jeg fant oda også en nogenlunde god måde at fjerne dem på, men de blev ved med at komme. Så her i weekenden besluttede jeg mig for at slette min profil og oprette en nu.

Lidt trist, da der trods alt lå lidt over 800 mobilbilleder, men det er jo ikke billeder der er speciel betydning og dem der måtte være det, har jeg alligevel liggende i iCloud.

Mit nye navn på Instagram er; Catarina1966, og du er velkommen til at følge mig hvis du har lyst.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Karin Abildhauge
  29. januar 2014 at 07:39

  Kan stadig ikke forstå hvorfor nogle vælger at sende spam, hacke, være ghost followers, osv. Jeg er dejlig naiv, tror på det bedste i andre mennesker, og ja, de får lov at træde på mig, sige undskyld, og denne undskyldning acceptere jeg.

  Du gav det en chance, og du holdt ud, præcis som jeg ville have gjort. På et tidspunkt er det slut, du er fundet og har allerede set du har været flittig. Tusind tak for alle dine skønne “paper53”.

  Ønsker dig en dejlig onsdag/midterdag.

  Reply
  • Catarina
   29. januar 2014 at 10:51

   Jeg fårstår det heller ikke hvad de får ud af det – men et eller andet må de vel få. Jeg kunne godt have “#levet” med de følgere, men jeg gad bare ikke ne profil som viste at over 1200 fulgte mig og det så bare var sådan nogle, så derfor lukkede jeg den og åbnede en ny. 😉

   Ja, jeg synes lige at de tegninger også skulle være på min nuværende profil, så derfor røg de på igen. 😉

   Kan du også ha’ en dejlig onsdag Karin. 🙂

   Reply
 • Therese
  4. februar 2014 at 13:20

  Det har jeg slet ikke fange – men nu følger jeg den nye profil 🙂

  Reply

Skriv en kommentar