Menu
Livet

Nu må det altså stoppe

Ja, sådan tænker jeg altså indimellem når der går for mange dage imellem jeg får skrevet lidt her. Det er bare det ved det, at jeg ikke altid har flere ord tilbage når arbejdsdagen er omme, ikke flere ord end dem jeg deler med Søren – og ham skulle der jo gerne bare være en par stykker til.

Det er jo slet ikke fordi jeg ikke gerne vil, men når hverdagen er fyldt med arbejde, diverse hjemmelige ting, motion og strik, ja, så bliver der ikke tid til eftertænksomhed eller det at tænde computeren når jeg kommer hjem. Hele min arbejdsdag, bruges så at sige bag skærmen og derfor nyder jeg motionen som jeg har indlagt i hverdagen.

Så nu ved du hvorfor jeg ofter er tavs og ikke deler alverden. 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

18 kommentar

 • gittesp
  5. februar 2014 at 15:22

  Hvor befriende – at andre også har det sådan…. jeg har ikke den store blog-energi pt
  Overvejer tit og ofte om det er lukke-tid….. men vil alligevel heller ikke slippe den helt!

  Så fuld forståelse for dine små-pauser 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. februar 2014 at 12:55

   Sådan er det bare nogle gange Gitte. Men jeg overvejer ikke at lukke bloggen, dertil holder jeg alt for meget af at blogge. 🙂

   Reply
 • Anne
  5. februar 2014 at 15:52

  Jeg tænker lidt det samme, får heller ikke skrevet så ofte, som før… Men måslke er det fordi jeg også er på fb og ig, jeg kan ikke nå det hele, hvis der også skal være ord til Eddie 😉

  Reply
  • Catarina
   7. februar 2014 at 12:56

   Det er præcis det med tiden der er det afgørende, der er bare ikke altid så meget tid til at blogge, når hverdagen er fyldt med så meget andet godt. 😀

   Reply
 • Layoni
  5. februar 2014 at 19:38

  Det er så forståeligt, for vi ved jo allesammen hvor svært det kan være at få alle ender til at nå hinanden,så hold du dine velfortjente pauser fra bloggeriet indimellem. Det er dig velundt Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. februar 2014 at 12:57

   Tak skal du have Layoni – hverdagen fylder rigtig meget og jeg nyder at have en masse at rive i og motionen tager jo også masser af tid. Men jeg elsker at blogge og det holder jeg ikke sådan lige op med. 😀

   Reply
   • Layoni
    8. februar 2014 at 17:04

    Da gudskelov, og det mener jeg af hele hjertet, for din hyggelige personlige blog ville jeg bestemt ikke undvære. Jeg har læst mange blogs, men det er meget få jeg følger, og du er en af dem jeg dagligt kigger ind 🙂 og ellers havde jeg ikke været så heldig at have det lækre kamera i huset 🙂 🙂
    en rigtig god lørdag aften til dig Catarina 🙂

    Reply
    • Catarina
     10. februar 2014 at 08:29

     Aiii, tak Layoni, det er meget flotte ord du der giver mig – de varmere mere end du aner. 😉
     Håber du, nu hvor lyset er ved at være tilbage, får motioneret dit kamera. 🙂

     Reply
 • Karin Abildhauge
  6. februar 2014 at 07:26

  Du har flere nye projekter her i 2014, både med dit strik og dit løb.
  Søren og du selv er første prioritet, vi kan godt vente, og du skal ingen kvaler have. Du kommer forbi når du har tid, det er så hyggeligt. 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. februar 2014 at 13:00

   Det er nemlig præcis sådan Karin og alt andet end bloggen bliver prioriteret højest også selvom det nogle gange piner mig lidt at skulle svigte bloggen, for jeg elsker jo at blogge om stort og småt, men ikke om alt. 😉

   Reply
 • susanne
  6. februar 2014 at 08:44

  Sådan tror jeg nok de fleste af os bloggere har det i perioder og sådan skal det også være, for det er jo ikke et abb. man har tegnet hvor der er levering på bestemte tidspunkter.
  Og så synes jeg , for mit vedkommende, at vejret har lidt at gøre med at ordenen måske ikke lige kommer flyvende hele tiden.

  Reply
  • Catarina
   7. februar 2014 at 13:01

   Ja, det har du sikkert ret i Susanne – jeg har ikke tiden til det så meget mere i hverdagen syne jeg, men nogle gange skal jeg jo også bare tage tiden til det. Men lige nu er det ikke så let. 🙂

   Reply
 • Nola
  6. februar 2014 at 12:05

  dejligt at læse at man ikke er den eneste der både søger efter tid og ord 🙂 Tag din tid og fortæl når du føler for det 🙂

  Reply
  • Catarina
   7. februar 2014 at 13:03

   Det gør jeg Nola, for der skal være tid til andet end at sidde foran computeren – nærvær og motion er noget at det jeg prioriteret højt i hverdagen, da det giver mig en enormt meget at være tilstede i nuet, sammen med mennesker jeg holder af. 🙂

   Reply
 • Mette
  7. februar 2014 at 15:43

  Uh jeg ville altså nyde at læse om dine motionsvaner, for de giver nogle gange lige et skub til selv at komme igang 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. februar 2014 at 08:28

   Desværre mette, det kommer der ikke meget af her på bloggen, for der er vist grænser for hvor meget jeg kan skrive om det. Jeg går til spinning tre gange om ugen og løber to, det er havd det lige pt. bliver til. 😉

   Reply
   • Mette
    10. februar 2014 at 16:13

    Jeg synes, du er flittig med motionen og med alt muligt andet sjovt. Og det er nok derfor, jeg nyder så meget at læse med, for din energi smitter så dejligt :-). Håber også du får lidt energi af vores kommentarer :-). Knus knus

    Reply
    • Catarina
     11. februar 2014 at 15:37

     Jeg fåe bestemt masser af energi fra alle jeres skønne kommentarer og er super glad for hver en af dem Mette. Og samtidig er jeg forundret over, at der er nogle ude på den anden side af min skærm, som har lyst til at læse med på mine hverdagstrivialiteter, hvor jeg sjældent brokker mig eller kommer ud for noget dramatisk. 😊
     Knus og tak Mette. 😊

     Reply

Skriv en kommentar