Menu
DIY

Mens jeg venter på den lange trøje tørre

Jeg har prøvet noget ny. Noget jeg aldrig før har gjort før. Men ikke noget jeg ikker kommer til igen. Altså nu hvor jeg er blevet besat. Besat af pinde. Strikke pinde. Jeg har kikket på knapper på nettet og old nu op hvor er der mange knapper at vælge imellem. Men jeg havde nu en helt kar mening om hvilke knapper min lange trøje skulle have. Det skulle være klassiske knapper med stof på.

I går ankom de endelig – hvorfor det end så tog 7 dage for dem at komme ved jeg ikke, men de hovedsagen er at de kom.

DSC_1515

Jeg blev færdig med trøjen lørdagaften og siden har den bare ventet på at ejg skulle hækle, klippe, hæfte og vaske den, for til sidst at sy knapper på. Jeg er spændt på hvordan den bliver når knapperne er kommet på. For ærmerne er blevet ret brede – måske endda for brede. 😒 Men det er vist noget der kan rettes med en symaskine. Det er i hvertfald hvad min søde veninde i det nordjyske siger. Hvordan forstykket bliver nu efter jeg jeg har klippen den på til en cardigan,er slidt svært at sige. Jeg håber den bliver ok, men jeg er vist bare ikke helt god til det der hækleri og klipperi i strik.

DSC_1516

Ventetiden på tørringen er lang, men jeg bruger den på at strikke den sommerbluse jeg har fablet en del om. Og jeg er faktisk nået ret lang, i betragting af at jeg startede søndag eftermiddag.

4 kommentar

 • Liselotte
  15. februar 2014 at 13:10

  Det er vanedannende med de strikkepinde 😉

  God lørdag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   15. februar 2014 at 13:37

   Ja, dt er noget værre noget Liselotte. 😜
   Tak for de godt ønsker og en god lørdag til dig i det jyske. 😊

   Reply
 • Karin Abildhauge
  22. februar 2014 at 11:47

  Nørklerier med strikketøjet er vanedannende, heldigvis ikke en last der giver så mange skader, tror ikke der bliver behov for et behandlingssted til strikomaner. Eller hvad det nu kaldes 😉

  Reply
  • Catarina
   23. februar 2014 at 15:42

   Meget vanedannende Karin og jeg slapper helt enormt af med det i hænderne. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar