Menu
Bloggeriet / Livet

Jeg er faldet helt af

Jeg har besemt ikke været en flittig gæst på min egen blog her eller på andres den sidste uges tid. Det er ikke fordi jeg ikke har haft tid og det er bestemt heller ikke fordi jeg laver ingenting. Jeg har åbenbart bare haft lyst til at være offline fra IG, FB og alt det andet der tager tid og til dele af us af alt. Jeg har nydt hvert et sekund – men jeg savner også at læse andre blogs og følge lidt med hvad der sker rundt omkring, og ikke mindst min egen blog. Jeg tror det er sundt at koble fra alt det online engang imellem og bare være tilstede og ikke tænke på andet.

I sidste uge havde var jeg med et par veninder inde og spise tapas på Bar Snik Snak i Odense.

IMG_3431

Det var faktisk første gang at jeg var derinde, men bestemt ikke sidste gang. Vildt hyggelige lokaler og maden er bare i top. Vi har allerede aftalt at vi en anden gang skal derind igen. Og det alle fire. For lille A var desværre forhindret, da en fragtmand havde meldt sin ankomst.

8 kommentar

 • Susanne
  9. april 2014 at 18:34

  Wauw, dejligt at høre fra dig igen, tænkte på at efterlyse dig i morges men kom fra det igen 😉

  Reply
  • Catarina
   9. april 2014 at 19:06

   Hi hi, der kom jeg dig så lige i forkøbet. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  10. april 2014 at 01:13

  Vi har alle brug for at være IRL og bare være der fuldt ud. Vi gør det alle, altså tager en slapper, for som du skriver, det tager også tid fra en ellers dejlig hverdag, vi hver især krydrer livet med.

  Og en fantastisk hyggelig komsammen Bar Snik Snak og håber der blev snik snakket 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. april 2014 at 07:44

   Det var en dejlig aften og det er rart at vi sådan kan finde tid til at hygge sammen. Hverdagen er fyldt med mange ting og det der bliver sorteret fra når der er for meget er bloggen. 🙂

   Reply
 • gittesp
  10. april 2014 at 06:30

  Godt at du er med igen…. var så småt ved at være bekymret 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. april 2014 at 07:48

   Hi hi, ja, det bliver vi jo for hinanden, når der går for længe imellem at vi hører fra hinanden. 🙂

   Reply
 • Layoni
  10. april 2014 at 06:37

  Tænkte nok du lige havde behov for at gå lidt i “hi” fra alt det “krævende” 😉 selvom vi ikke kan leve uden at være online konstant næsten, så føler jeg også det er temmelig stressende indimellem. Dejligt du er tilbage igen Catarina ☺ 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. april 2014 at 07:49

   Tak skal du have.
   Det er præcis sådan Layoni – alt det online kan til tider godt få for meget af min opmærksomhed, så jeg føler at jeg ikke rigtig er til stede i livet. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar