Menu
Livet

Lørdag blev tidlig med, med sol på næsen

IMG_3525

Jeg ved ikke hvor jeg er så underlig indrettet. Men altså selvomjeg kommer tidelig i seng, så vågner ejg til normal tid. Det gjorde jeg også i dag. Allerede klokken halv 6 vågnede, menjeg kunne høre på husets lyde, at der ikke var andre der var oppe, så jeg lå lidt og nød solen der strømmede ind af tagvinduet. Men efter lidt tid, sneg jeg mig ud på badeværelset og tændte for bruseren. Derefter listede jeg mig ned i køkkenet og lavede mig en kop te og satte mig ud på trappestenen, som vendte mod øst og nød solens varmende stråler.

Da jeg havde drukket den første kop te, gik jeg en lille tur i området og snakkede i telefon med søren. Da jeg kom tilbage til huset, lavede jeg mig endnu en kop te og da vandet var kogt, kom Marina ned af trappen. Vi satte os på trappestenen sludrede par timer, før jeg besluttede jeg at ville vende næsen hjemad mod Fyn. Da jeg var ved at sige farvel, kom de andre luskende og jeg fik også sagt farvel til dem.

Hele ture hjemad, sad jeg og hyggede meg med Mads og Monopolet og inden jeg “næsten” fik set mig om, var jeg hjemme.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Celena
  27. april 2014 at 22:42

  What a lovely way to start the day! Hope you had a nice weekend 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. april 2014 at 06:53

   Thanks Celena, we had a lovely summerly weekend twig temperatures around 18-20 degrees and with sun and blue sky. 🙂

   Reply
 • Hege
  3. maj 2014 at 21:46

  Det høres tidlig ut, men samtidig: Tenk så mye mer du får ut av dagene når du våkner så tidlig. Hvis jeg synes jeg er oppe grytidlig en helgemorgen om jeg kommer meg ut av dynene klokka åtte.

  Reply
  • Catarina
   5. maj 2014 at 09:14

   Jeg elsker at står tideligt om om sommeren og nyde det allerførste mrogenlys og ja, på den måde føler jeg at jeg får meget mere ud af dagen 😀

   Reply

Skriv en kommentar