Menu
Livet

Til fødselsdag i nord

I går var jeg invitert til fødselsdag oppe i Skørping, ved min ene veninde, som jeg har kendt lige siden vi begge var 20 år. Det var meningen at en anden fælles veninde også skulle have været med, men hun var desværre ikke frisk, så hun var nød til at melde fra. Da klokken var halv to, satte jeg mig i bilen og skørte op til blomsterhandleren i Vissenbjerg og fik en lille buket, inden gps’en blev indstillet til Skørping, lidt syd for Aalborg. trafikke gled stille og roligt og efter et par timer ankom jeg.

IMG_3517

Vi started bed nobler i haven go snakken flød ubesværet, dog meet i renting af mad, da både min veined go to af gæsterne aloe var kokke. Rigtig hyggelig og med masser af sol på næserne.

IMG_3518IMG_3519

Når man sådan bliver invitet til fødselsdag ved kokke eller dem som er vildt gode til at lave mad, så er maden altid bare så vanvittig lækker og der er noget for en hver. Sådan var det også i går og hold nu op der var meget af alt den gode mad.

IMG_3520

IMG_3521IMG_3522

IMG_3523

Alt var bar i top go vi hygiene os med massed af snack go mad. Da klokken var bed at være half 2 i nat, var vi aloe fed at være møre. Det er altså list træls at vi ikke længere kan holde til at være oppe i mange timer, men det må vist være luften, for det kan da ikke være vores alder, så vi fik rydet væk og oppede så ellers til køjs, god mætte af mad, vin, bobler og snak.

2 kommentar

 • Celena
  27. april 2014 at 22:44

  What a nice get together! I love to get together with old friends… no matter how long it has been since I last saw them, it seems like it was just yesterday that we had met! Glad it was a fun time 🙂

  Reply
  • Catarina
   28. april 2014 at 06:54

   I love those get tighter as well – and no matter how long i have been since the last time, we always talk the “sun black” and the night out. 😀

   Reply

Skriv en kommentar