Så skete det

9. maj 2014

Det som mange af mine veninder sikkert nok har regnet med ville ske, siden min deltagelse i Tøse-Runden sidste år, hvor jeg blev lidt “irriteret” over, at jeg blev overhalet af kvinder, som var en del stører end jeg. Kvinder på racercykler. Så i dag har jeg købt mig en racercykel, af mærket Bianchi, som er et italiensk mærke. Jeg har brugt lang tid på at kikke på cykler og jeg har besøgt alle cykelhandlere der findes i Odense, samt prøvet nogle forskellige cykler. Men jeg har brugt endnu længere tid på at læse om de forskellige geratyper, komponenter osv. samt fordele og ulemper ved dem. På den måde fandt jeg frem til den cykel der passede til mig og ikke mindst, som passede til mit budget. Det er også en model fra sidste år, for på den måde kunne jeg også sparre lidt mønter.

Den nye racer er ikke en af de dersens vildt dyre racercykler, men en begynder racer, og begynder på en racercykel er jeg jo, hvis jeg lige ser bort fra de to racercykler jeg havde da jeg var i starten af tyverne. Der er bestemt ikke fordi jeg ikke synes de dyre og avancerede racercykler ikke er vildt lækre, for det er de altså, men når det så er sagt……så ved jeg at jeg ikke kommer til at cykle på den hver dag, og jeg deltager jo også kun i ét løb om året og er slet ikke med i nogen cykelklub, derfor ville jeg heller ikke smide flere penge efter en ny cykel, end nødvendigt. Nu skal jeg så bare lige vente til i morgen hvor den er klargjort og kan heltes.

Jeg trøster mig med at der ikke er lang tid til i morgen og at der er vist også noget der hedder… “alt godt kommer til den der venter”, også selvom det er ret svært når man er en utålmodig sjæl, som jeg jo er.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

18 kommentar

 • Reply Pernille 9. maj 2014 at 15:12

  Jeg synes eg kan fornemme hvor svært det er at vente.. og kan sjovt nok godt sætte mig ind i følelsen, men hvor bliver det godt 🙂

  • Reply Catarina 10. maj 2014 at 07:27

   Det bliver rigtig godt senere i dag Pernille og jeg glæder mig til at prøve en tur på raceren. 🙂

 • Reply Ravogkrat 9. maj 2014 at 17:04

  Held og lykke med vilddyret søde….krydser arme og ben for at du får medvind på cykelstierne 🙂

  • Reply Catarina 10. maj 2014 at 07:27

   Det får ejg helt sikker søde Gitte og det bliver bare SÅ fedt. 😀

 • Reply Jannie 9. maj 2014 at 22:30

  Du kommer til, at give den max gas :-). tillykke med den.

  • Reply Catarina 10. maj 2014 at 07:27

   Det er jeg osse sikker på Jannie og jeg ser frem til at kører de 112 km på sådan en let sag. 😀

 • Reply Celena 10. maj 2014 at 00:00

  Woo hoo! Good for you! Hope you and your new bike win all the races! No more being passed 🙂

  • Reply Catarina 10. maj 2014 at 07:29

   I’m sure that I don’t win the race, but just to ride the 112 km on such a bike, is properly gonna be fun an defiantly a lot faster and easier than the last cupel of years 😀

 • Reply susanne 10. maj 2014 at 09:16

  Hmmmm, min kommentar er forsvundet eller noget 🙂 Men glæder mig til at se den, du har jo en ret god smag i cykler. God vind når dagen kommer, håber jeg kan nå forbi, men der er Roskilde dyrskue samme dag, så jeg kan ikke helt planlægge endnu.

  • Reply Catarina 10. maj 2014 at 15:18

   Jeg har lige tjekket spam, der ligger den ikke, så hvor den er ved jeg ikke :-/
   Men dejligt at du prøvede igen. 🙂
   Jeg håber virkelig at du kan nå at komme forbi Køge, så vi lige kan hilse på hinanden igen og få en enkelt lille fad. 😀

 • Reply gittesp 10. maj 2014 at 15:09

  Det lyder spændende, held og lykke med cyklen 🙂

  • Reply Catarina 10. maj 2014 at 15:18

   Mange tak skal du have Gitte. 😀

 • Reply Layoni 11. maj 2014 at 06:53

  Hi hi ja tænkte nok du skulle have anskaffet dig en “vild” cykel, for som man siger : det ene skal jo passe til det andet 🙂 og du er jo temmelig bidt af at cykle, så stor tillykke med din nye racer Catarina 🙂

  • Reply Catarina 11. maj 2014 at 09:33

   Tak skal du have Layoni 🙂
   Ja, du havde jo nok også set det komme, da du jo er fast læser her på bloggen. 😀 Jeg glæder mig til jeg virkelig til at prøve kræfter med cyklen. 😀

 • Reply Susanne 11. maj 2014 at 10:25

  Jeg skal nok prøve 🙂

  • Reply Catarina 11. maj 2014 at 14:33

   Godt 😀

 • Reply Karin Abildhauge 5. juni 2014 at 05:15

  Jeg har ikke glemt bloggen. Har dog læst med på InoReader.
  Nu vil jeg med igen. 🙂

  Lækkert og tillykke med købet. (Det viser sig det var et godt køb – tænker på resultatet 😉 )

  • Reply Catarina 5. juni 2014 at 12:01

   Helt ok Karin, jeg regnede osse med at du bare havde meget at se til og kontakten er jo også via IG og FB. 🙂
   Tak den er bare så lækker og jeg er vild med at cykle på den. 🙂

  Skriv en kommentar