Menu
Livet

En tur med “raketfart”

I går var ventetiden over, en ventetid som ikke har stået på så lænege, men “kun” siden fredag eftermiddags, jeg hentede min nye cykel. Og flot er den altså.

Bianchi Via Nirone 7_1

Bianchi Via Nirone 7_2Bianchi Via Nirone 7_3

Da jeg kom hjem med den nye cykel øsregnede det, så jeg stod jeg og kikkede på den og min gamle citybike, som jeg jo elsker vildt meget og virkelig har holdt af at cykle på, og mens jeg stod der og kikkede, tænkte jeg, om det nu også var ok at købe endnu en cykel. For helt ærligt, hvem har to cykler som virker og som ikke kører hundredevis af km hver uge. Da der var et ophold i regnen skyndte jeg at skiftet til cykeltøj og fandt mine udendørs cykelsko frem og trak den nye cykel ned at indkørslen, men jeg kikkede op på mørke himmel, så så ud til at ville åbne sluserne hvornår det skulle være.

Jeg kastede mig ud på en lille solo tur på 5 km (det var hvad jeg kunne nå inden regnen igen satte ind) i området omkring Vissenbjerg og de bakker der hører med til de ture. Hver gang jeg trådte i pedalerne syntes jeg, at cyklen fik mig dobbelt så langt og dermed også hurtigere fremad, end på min “gamle” citybike. Da jeg kom hjem, hoppede jeg over og tog en lille tur på min citybike, bare for lige at mærke, om det nu også stod så “slemt til” som jeg synes. Det gjorde det. For at beskrive følelsen, så forestil dig, at du sidder ved din computer med et af de der gamle dial-up modem og ikke det højhastighedsbredbånd, som vi har nu, det var den forskel jeg mærkede. Vildt ikk’! Nu skal det så også lige siges, at Bianchien kun vejer 9,9 kg som den står på billedet oppeover, og citybiken vejer 16,5 kg.

Jeg følte jeg havde haft en glamourøs affære og var vendt hjem for at se min gamle kærlighed, citybiken, gennem nye og kritiske øjne. Jeg er ikke sikker på vores forhold nogensinde vil blive det samme igen, for til lange ture og for motionens skyld, vil jeg fremover altid hoppe på nye racer. Men som transportcykel, iført almindeligt tøj, vil jeg til enhver tid vælge min elskede citybike, det passer den virkelig godt til.

Jeg har desuden også investeret i en holder til min telefon, så jeg evt. kan bruge kortfunktionen i telefonen, hvis jeg ikke lige skulle kunne finde hjem.

Den er virkelig smart og der følger et regncover med, så hvis der skulle komme en lille byge mens jeg er på vejen, så sker der ikke noget, ej heller hvis sveden drypper, som den ofte gør når jeg giver den gas.

Nu glæder jeg mig i den grad til at det bliver opholdsvejr så jeg kan komme ud på en god og lang tur. Men det ser vist først ud til at blive på tirsdag eller onsdag. Lidt træls, men jeg gider ikke cykle i øsende regn og risikere at punktere, for jeg har endnu ikke fået fat i en ekstra slange, så jeg kan skifte “on the go”.

15 kommentar

 • Yt
  11. maj 2014 at 10:01

  Tillykke med den 😉
  Den ser super sej ud.
  Håber du får nogle skønne ture på den.

  Reply
  • Catarina
   11. maj 2014 at 14:31

   Tak skal du have Yt. 🙂
   Jeg glæder mig også til at komme ud på en lang og bakket tur og virkelig få prøvet den. 🙂

   Reply
 • Susanne
  11. maj 2014 at 10:23

  Tillykke med cyklen, den er fed, som Sara sagde 🙂 det er sørme ikke lige gyldigt hvad man cykler på, hvis man vil have det godt imens man er afsted. Jeg har også 2, en Kildemoes bedstemor cykel og en MBK citybike og det gør altså noget for turen når den foregår på den lette cykel. God vind fremover 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. maj 2014 at 14:32

   Mange tak skal I have begge to.:-D Jeg glæder mig til at få prøvet kræfter med den for det jeg har prøvet så ser det lovende ud og når så Tøse-Runden skal køres, er jeg sikker på at jeg er blevet dus med den. 😀

   Reply
   • susanne
    11. maj 2014 at 16:34

    Ja jeg skal da tidligere afsted den dag for at være der når du kommer i mål, du kommer jo til at blæse derud af 🙂

    Reply
    • Catarina
     12. maj 2014 at 08:04

     Hi hi, ja for den da…. naj, så hurtigt tror jeg nu heller ikke jeg kommer i mål, for vi skal jo også hygge lidt undervejs. Men jeg regner da med at være i mål på samme tid som sidst, muligvis en 1/2 time tidligere, men det kommer jo også an på vejret. 😀

     Reply
 • Annemette
  12. maj 2014 at 21:04

  Tillykke med den! Den er godt nok fin 🙂
  Venter stadig på min, men i morgen skulle jeg kunne komme ud og prøve den og så håber jeg at den passer så jeg kan få den hjem inden weekenden hvor regnen skulle være ovre 🙂
  Sådan en holder er ikke til at undvære. Jeg har lige købt en mere til raceren, for jeg har en på min mountainbike og det er rart med kort og endomondo på styret 😉

  Reply
  • Catarina
   17. maj 2014 at 17:39

   Den er vildt lækker og jeg elsker at kører på den – bakkerne her omkring Vissenbjerg er så lette at forcere og jeg glæder mig i den grad til at prøve kræfter med den på Tøse-Runden. 😀
   Den holder er bare super god og så han den med lethed flyttes fra cykel til cykel. 😀

   Reply
 • Pernille
  12. maj 2014 at 22:12

  Tillykke med vidunderet, hvor er det skønt at høre at den er god at køre på.
  Forresten havde min mor i mange år mindst to cykler, for hvis nu den ene ikke virkede var det vigtigt at have en anden.. også selvom hun kun kørte meget adstadige ture rundt i byen 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. maj 2014 at 17:40

   Tak skal du have Pernille. Den er fabelagtig at kører på og jeg er bare så glad for at jeg tog springet og købte en rigtig racer. 😀

   Reply
 • gittesp
  14. maj 2014 at 07:12

  Tillykke med den, den ser skøn ud….. og det er da ikke spor for meget med to!

  Det er skønt med passioner – nyd dine

  go’ dag 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. maj 2014 at 17:42

   Tak skal du have og nej, jeg er også nået frem til at det slet ikke er for meget med to forskellige cykler. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  5. juni 2014 at 05:30

  Hvor er den bare lækker, både cyklen og dit gear til Iphone.

  Sikker på du kommer flere timer på landevejen fremfor spinningscyklen, når vejret tillader. Sådan vil det være for mig.

  God fornøjelse (Vejret den kommende tid tillader en del timer på landevejen på cyklen.)

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2014 at 12:03

   Det er nemlig lige det, jeg behøver ikke side inde i et spinningslokale, men kan snuppe en dejlig cykeltur i det fri. Det bliver først til vinter de får mig at se igen. 🙂

   Reply
 • […] to cykler med og selve stativet er forberedt til træ cykler, så hvis jeg engang også vil have racere med så er der også plads til […]

  Reply

Skriv en kommentar