Den er altså bare for lækker

20. maj 2014

IMG_3622…..min lille italiener, som jeg nu har kørt lidt over 90 km på, 30 af kilometerne er fra i dag. Den er indstille super godt og jeg kører jævnt hurtigt over alle vores bakker her på norvestfyn. Jeg glæder mig over, at jeg får den mere og mere “ind under huden” og jeg er nu begyndt at øve mig i, at få fat i drikkedunken med venstre hand, hvilket jeg ikke er så god til.

Det er faktisk lidt sjovt, det der med højre og venstre hånd. Til daglig er jeg højrehåndet, men når jeg spiller kort bruger f.eks. jeg venstre hånd og den bruges også til mange andre ting i hverdagen, men højre hånd er min foretrukne hånd. Men altså på cyklen… der er jeg i den grad bedre til at styre cyklen med venstre hånd på styret og “famle” med ting i baglommen og drikkedunken med højre. Men jeg øver mig og allerede nu, kan jeg spore et lille fremskridt. Og når først jeg og cyklen bliver ét med hinanden, så skal det nok gå. Jeg glæder mig virkelig til at prøve kræfter med de 112 km som Tøse-Runden er på.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

8 kommentar

 • Reply Therese 20. maj 2014 at 21:49

  Hvor er det dejligt at du har fået dig en lille rap italiener. Jeg kan godt forstå at du får cyklet en masse – og du er godtnok heldig med vejret 🙂

  • Reply Catarina 22. maj 2014 at 06:29

   Ja, det er et fantasisk vejr vi holder os for tiden og jeg nyder i den grad at komme ud og få brugt mig selv sammen med den lille italiener. 😀

 • Reply susanne 24. maj 2014 at 21:22

  Jeg er altså spændt på at komme igang på min igen, den har ikke været ude siden sept sidste år. Jeg tror altså det ville gå helt galt hvis jeg skulle forsøge noget med venstre hånd. Ked af at jeg ikke kan komme til Køge næste Lørdag, men der er lidt langt fra Vesterhavet 🙁

  • Reply Catarina 25. maj 2014 at 13:49

   Det er helt ok Susanne, man kan jo ikke være flere steder på samme tid, usanset hvor meget man gerne vil det og et lille smut til vesterhavet er da slet ikke så tosset. I må have en rigtig god tur og så kan det være at vi ses til næste år. 😀

 • Reply Celena 25. maj 2014 at 21:00

  That must be such an experience… beautiful weather, a good bike and a nice ride 🙂

  • Reply Catarina 26. maj 2014 at 08:10

   Its rely nice to get out there and use mss my body and just enjoying the beautiful landscape 🙂

 • Reply Karin Abildhauge 5. juni 2014 at 06:00

  Hvor er det dejligt med km i benene på den nye cykel.

  Det ved venstre/højre hånd er underligt. Jeg er født venstrehåndet. Desværre har min dansklærer gjort noget der i dag ville være et overgreb, min venstre hånd blev bundet til stolen, så jeg kunne tage mig sammen til at lære at skrive ordentlig med højre, det samme skete også i håndarbejde, lærte aldrig at hækle og brodere i skolen, det stod min mor for, da hun accepterede det.

  Den fortælling hjælper dig til at forstå hvorfor det er svært for dig at ændre finmotorikken omkring drikkedunk etc.

  • Reply Catarina 5. juni 2014 at 12:31

   Jeg håber jeg får det lært bare en smule bedre end nu, for det kan blive nødvendigt og når jeg kan så meget andet med den, jeg kan endda bruge en kniv med den hånd, så med tiden bliver det nok en smule bedre at styre med højre og tage drikkedunken med venstre. 🙂

  Skriv en kommentar