Menu
Motion

Garmin Connect er let at bruge

Jeg har i mange år brugt Garmins produkter og dermed også haft adgang til Garmin Connet, som er Garmins “træningsdagbog” for brugere af deres produkter.

Jeg har haft to forskellige løbeure med GPS. Det sidste som efterhånden er en del år, bruger jeg også nu hvor jeg seriøst er begyndt at cykle lange ture. Jeg har det så bare siddende på styret og ikke, som når jeg løber, omkring håndledet.

Styr med ur

Kombinationen af GPS og Garmin Connect giver mig et rigtig godt overblik over min træning med et væld af muligheder for at analysere udviklingen i min “præstationer”. Mine træningsdata bliver automatisk overført fra ur til Garmin Connect via USB (de nyere enhelder klare det trådløst, men sådan et ur har jeg ikke) Men en af de bedste funktioner er at jeg kan lave en rute derinde og hvis jeg havde en af deres cykelcomputere, kunne jeg også sende den til den enhed og få vist hvor jeg skulle køre, me jeg memorer den bare og det går meget godt.

Der findes sider hvor man kan lave ruter, men på de fleste, skal man klikke hvis vejen slår et lille sving eller drejer lidt og det tager en krig at lave sådan en rute. Men sådan foregår det ikke hos Garmin. Hos Garmin Connect kan man klikke på f.eks Middelfartsvej i den ene ende og så igen igen i den anden og Garmin Connect følger så vejen minutiøst, og det er altså let og FEDT!

30-mk-cykelrute
~30 km strækningen.

46-mk-cykelrute
~46 km strækningen.

Lige nu har jeg to ruter jeg skifter imellem og for et øjeblik siden, lavede jeg en længere rute, som jeg håber på at få afprøvet i den kommende uge.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Celena
  25. maj 2014 at 21:03

  What a good way to be motivated! I would like the calorie option… that way, I could figure out how many glasses of wine or desserts I could have 😉

  Reply
  • Catarina
   26. maj 2014 at 08:11

   Hi hi, yea thats one of the “side effects” now you can’t just drink all what you what. 😀

   Reply
 • jonna
  27. maj 2014 at 18:47

  Lyder dejligt og sundt er det også at komme ud ,så rart du har fået ny cykel.
  Tillykke med den.

  Reply
  • Catarina
   29. maj 2014 at 12:56

   Tak skal du have Jonna og ja, jeg nyder at komme ud og se noget af baglandet her omkring for få masser af frisk luft. 😀

   Reply
 • Per Teilmann
  27. maj 2014 at 22:41

  Desværre ikke altid 🙁
  Jeg har en Forerunner 305, og overførsel til stationær PC med Win8 lykkes næsten aldrig. På bærbar med Win7 lykkes det dog næsten altid. Kendt problem men Garmin gør ingenting. Men ellers er Connect ganske fortrinlig 🙂
  Hvis du kører lidt mere vest på, kan næsten mødes på en træningstur 😉
  Rigtig god tur på lørdag 😀

  Reply
  • Catarina
   29. maj 2014 at 12:59

   Aii, det er da underligt Per. Jeg har slet ikke haft problemer med mit, hverken på Win 7, 8 eller nu her på Mac. Men måske det er fordi jeg mistede min ANT+ og fik en ny, som er meget mindre og minder mest om en af de dersens Bluetooth stifter. 🙂
   Hvor meget mere vest skal jeg køre før vi mødes? – det kunne nemlig være helt hyggeligt at køre med én 🙂
   Rigtig god weekend Per.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  5. juni 2014 at 06:23

  Yngste og svigersønnen taler også meget om brugen af Garmin, hvilket de foretrækker. I år er det mest svigersønnen, da yngste jo er 18 uger henne, hun træner stadig, men er ikke med på 50 mills og 100 mills løb, hvilket svigersønnen stiller op i, de 50 mills er nu på lørdag i Thy Nationalpark.

  Det er dejligt at kende ens ydeevne, og huske hvornår depoterne skal have forsyninger, så det ikke er det der stopper turen.

  Reply
  • Catarina
   5. juni 2014 at 12:35

   Føj da det lyder helt vildt med 50 mills og jeg håber vejret bliver rigtig løbe vejr, hverken for varmt eller vådt. 🙂 Men Garmin virkelig god og pålidelig og jeg vil aldrig vælge andet. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar