En lang weekend er dejlig

29. maj 2014

Den dejlige lange weekend er skudt i gang og den indebære en meget lang cykeltur på lørdag. Selvfølgelig er alt relativt, for i sammenligning med de gutter der for tiden kører Giro d’Italia er de 112 km jeg skal ud på i Køge og det sydlige sjælland jo bare en omgang opvarmning.

Landevej
~En af de små bakker på min vej

Her i formiddags, snuppede jeg lige den sidste lille tur på 30 km inden lørdag. Jeg havde ellers planlagt endnu en lille tur i morgen, men jeg tror ikke jeg tager afsted, for jeg må nok heller sparer lidt på benkræfterne.

Klematis
~Klematissen i haven blomstre

Da jeg kom hjem, havde Søren morgenmaden og teen klar og jeg sad på terrassen og kølede af og nød udsigten til den ene klematis som blomstre i fuld flor.

resten af denne solskinsdag skal bruges på at kikke list på Giro d’Italia og ellers bare hygge mig med manden.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 5. juni 2014 at 06:29

  Hvor er den vidunderlig din klemitis. Så smuk.

  Du skal huske at restituere. Husker fra da yngste svømmede på eliteplan, at den tunge hårde træning altid lå et stykke fra hvor hun skulle toppræstere, madplaner og træningen var lettere lige før, og kravet til søvn var højere.

  • Reply Catarina 5. juni 2014 at 12:38

   Ja og nu har begge planter masser af fine blomster, den ene her er lyserød den anden er mør lilla 🙂

   Jeg er ikke så god til det med madplaner, men jeg synes selv jeg er ved at være god til at mærke på min krop havd den trænger til og bare det at få tilstrækkelig søvn er virkelig godt 🙂

  Skriv gerne en kommentar