Menu
Familieliv

Nogle gange er det altså nemt

I går sidst på dagen ville jeg sætte en vask over og tænk, så ville maskinen ikke mere. Den var simpeltjen død. Vi kikkede på Wupti og fant en maskine de havde på lager. Klokken 17 bestilte vi maskinen og allerede i dag omkring 11:30 blev den leveret. Da den var ankommet ringede vi til vores elektriker, som vi har brugt siden vi flyttede ind i huset her i 2004, og han ville komme og installere den efter hans frokost. Nu er han kørt igen, og med sig tog han sørme også den gamle udslidte maskine. De er da service og nu jeg har allerede sat den nye maskine igang med det der er formålet med den. Nemlig at vaske tøj.

Det er altså let at få nye hvidevare i dag. Inden for 24 timer står der en ny maskine i bryggerset klar til brug.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Susanne
  6. juni 2014 at 14:51

  Skønt når det går så stærkt, man er ret afhængig af en vaskemaskine 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2014 at 15:16

   Det er man nemlig Susanne og jeg er glad for den allerede har klaret den første vask. I morgen skal sengetøjet have en tur og så ud i det fri. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  6. juni 2014 at 15:07

  Vidunderligt.

  Når jeg skal flytte næste gang, vil jeg have et sted hvor jeg kan have både vaskesøjle, opvaskemaskine og plads til ekstra fryseplads. I dag har jeg køle/fryseskab med 3 “kurve”, og opvaskemaskine. Når der skal vaskes tøj er det vaskeriet der tilhører dette lejlighedskompleks.

  Når det er sommer og tørvejr kunne jeg godt bruge vaskemaskine i stedet for opvaskemaskine, men i vinterhalvåret og når det regner har jeg ikke plads til at tørre tøj (vi må heller ikke i flg. lejekontrakten), det var derfor valget blev en opvaskemaskine.

  Det er blevet så nemt i dag, minderne smutter tilbage til da jeg flyttede hjemmefra 😉

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2014 at 15:20

   Det kan jeg godt forstå du vil Karin – jeg kunne ikke undvære min een vaskemaskine mere. Da jeg flyttede hjemmefra, var det en nærliggende vaskeri der måtte bruges og senere også en vaskekælder i en anden opgang. Men for fremtiden, så vil jeg altid have vaskemaskine og faktisk vil jeg hellere undvære en opvaskemaskine, for det er faktisk ikke så slemt at vaske op i hånden. 😉

   Jeg elsker at tøjet kan tørre i det fri, men vi bruger da også tørretumbleren når der ikke er vejr til det, selvfølgelig ikke til de ting som ikke kan klare sådan en omgang. 🙂

   Reply
 • Celena
  6. juni 2014 at 17:29

  I am so glad that it worked out well for you! You never appreciate washing machines more than when they are broken 😉

  Reply
  • Catarina
   6. juni 2014 at 18:13

   Thats so true Celena and with this quick delivery and installment does that I don’t have to wait until after Pentecost/whitsuntide to foo my laundry 🙂

   Reply

Skriv en kommentar