Menu
Familieliv

En dejlig lang weekend med familien

Vi har veret heldig denn uge. I torsdags kom ældstesønnen hjem og fredag kom yngstesønnen Christian og han kæreste hjem for fredag blev min mor 70 år og fredag aften stod derfor i familiens tegn. Det har helt igennem været nogle rigtig hyggeligt dage og da vi drog mod København, drog Daniel ned til hans mormor og morfar på Als og Christian og Helena igen mod Aalborg, for i morgen mandag har Helena sidste eksamen og får dermed afslutter hun også gymnasiet og får studenterhue på. Efter sommerferien starter hun på sygeplejerskestudiet i Aalborg.

Christian havde sidse eksamen i onsdags, en 5 timer lang mundtlig gruppe eksamen. De skulle fremlægge deres projekt i den første time, derefter var der spørgsmål i 4 timer. De var seks i gruppen og de fik individuelle karakterer. To fik 4, tre fik 7 og en enkelt fik 10, behøver jeg at fortælle at det var Christian der fik 10. Mor er så stolt!

I dag har den stået på rengøring og vask af alt det ekstra sengetøj og håndklæder der er blevet her de sidste dage og da vi nu var i gang, så var det også tiden for vores eget sengetøj. Nu er der til at være for vasketøj igen og i det hele taget pænt og rent. Måske det skal være lidt af en filmaften i aften, det tror jeg godt lige vi kan svinge os op til.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Celena
  22. juni 2014 at 22:48

  Sounds like a fantastic weekend! Congrats to Christian for getting a 10!!! You have every right to be a stolt mor 😉 Good night to you… and hope you have a great upcoming week!

  Reply
  • Catarina
   23. juni 2014 at 08:37

   Thanks a lot Celena 🙂 Wising you a great week hopefully whit a lot of sunshine. 🙂

   Reply
 • susanne
  23. juni 2014 at 13:56

  Lyder som en dejlig weekend. Vores drenge kan bare det der med 10 tallerne, Rasmus fik også 10 i den sidste eksamen på RUC.

  Reply
  • Catarina
   24. juni 2014 at 11:11

   Det var en rigtig dejlig weekend og vi nød dagene med de unge mennesker. 🙂
   Tillykke med Rasmus 🙂 De er skisme for seje de gutter. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  13. juli 2014 at 11:19

  Vidunderlig weekend med familien hjemme, og forsinket tillykke med din mor.

  Godt til Christian, dejligt at gå på ferie med denne karakter, så er han klar til 3. semester efter ferien 🙂

  Reply
  • Catarina
   13. juli 2014 at 12:01

   Mange tak skal du have Karin. Vi nød at de næsten alle var hjemme. Det er ikke så tit nu da alle er spredt over hele landet. 😉

   Reply

Skriv en kommentar