Menu
Dagligdagen

En ULTRALET dunjakke

Sebastian, Rikke, Cleo og manden i hestevognJeg har længe gerne ville have en lille let dunjakke, som var varm, men ikke vinteragtig. Jeg har gået og set på et par stykker, men jeg har kviet mig noget over priserne, som ligger på lidt over 2500 kr. det er altså temmelig mange penge og slet ikke noget jeg vil smide efter en let jakke.

Så her i Lørdags mødtes vi jo med Sebastian og Rikke (mellemste og kæresten) på Dyrehavsbakken. Det blæste en del lidt efter vi havde spist, så Rikke ville lige have sin jakke ude fra bilen. Og hvad er det lige for en jakke…. præcis sådan en jeg har gået og kikket på, bare i et andet mærke. Da jeg spurgte hvor hun havde købt den og hvad hun havde givet, blev jeg noget meget overrasket. Hun havde købt den hos UNIQLO da hun var i London og da hun efterfølgende gerne ville købe mere, prøvede hun over nettet. Men desværre kunne andre englændere ikke købe noget i deres webshop. Øv øv tænkte jeg. Men jeg ville nu alligevel lige tjekke og så måske ringe til dem, jeg kunne jo kun få et nej.

Søndag morgen satte jeg til tasterne og fandt frem til jakken. Og minsandten, så sender UNIQLO nu også til Danmark. Jeg skyndte mig at skrive til Rikke for at fortælle hende det, og så bestilte jeg ellers min jakke (for tænk hvis den blev udsolgt). Incl. forsendelse kom den på på “sølle” 450 kr. det er altså en væsentlig forskel fra de andere til over 2000. Jeg var lidt spændt på hvornår den ville lande her. Men allerede mandag kunne jeg se, at den var pakket og klar til afsendelse. I morges ville jeg lige tjekke igen og der var den i aftes ankommet til Kolding og igen videresendt til Odense S og den var sågar på vej rundt. Super hurtig levering og det er da bestem ikke sidste gang jeg vil handle der.

Ultralet jakke

DSC_1935

Ultralet jakkeUltralet jakke

Jeg valgte den uden krave her til foråret/sommeren og sensommeren for så kan jeg altid smide et tørklæde om halsen, hvis jeg skulle fryse lidt der. Den vejer ikke mere end 148 g incl. den lille pose den kan ligge i, det er vildt at man kan lave en jakke så let og alligevel så varm. Jeg knuselsker allerede den lette jakke som bare er så behagelig at have på, også med helt bare arme indenunder.

23 kommentar

 • Jannie
  25. juni 2014 at 18:09

  Den ser lækker ud og fin pris. Den bliver du glad for. Jeg købte min sidste år i Gundtofte sidste år. Ser havde de dem i mange farver til 350 kr. Overvejer om jeg skal have en lys een også 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2014 at 18:26

   Jeg er sikker på den bliver et hit. 😀
   Jeg så godt nok dem hos Guntofte, de de var alt for tykke så jeg købte dem ikke, da jeg var på jag efter en meget tynd én og det er denne. 😀

   Reply
 • Tina Liel
  25. juni 2014 at 18:10

  Tak for tippet. Det er godt nok billigt for sådan en lækker jakke. Vil bestille en til når jeg kommer til DK. Kan ikke se muligheden for at bestille uden krave? Knus

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2014 at 18:28

   Velbekomme Tina – den er bare så skøn. 🙂
   Du kan se den uden krave her. 🙂

   Reply
   • Tina Liel
    26. juni 2014 at 00:28

    Tak for linket!

    Reply
    • Catarina
     26. juni 2014 at 07:34

     Velbekomme. 🙂

     Reply
 • Tina Liel
  25. juni 2014 at 18:11

  Hvilken størrelse bestilte du?

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2014 at 18:29

   Jeg bestildte den i L, da det var samme størelse som Rikkes og vi passer tøj sammen. 🙂
   Jeg er 173 cm og almindelig af bygning. 🙂

   Reply
   • Tina Liel
    26. juni 2014 at 00:29

    Perfekt! Præcis samme højde og bygning♥

    Reply
    • Catarina
     26. juni 2014 at 07:34

     Det er lidt lettere at købe tøj på nettet, når man har en reference som matcher. 😀
     Ha’ en dejlig dag Tina ♥

     Reply
 • Yt
  25. juni 2014 at 18:13

  Hvor er den lækker 😉

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2014 at 18:29

   Den er bare så lækker og jeg overvejer at købe en lang en til vinter. 😀

   Reply
 • Mette
  25. juni 2014 at 18:27

  Hvor er den lækker. Tænker jeg kunne bruge sådan en til de tidlige lufteture med hundene 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2014 at 18:36

   Det kunne du sagtens mette og den er også vindtæt, og så er det jo en ok pris. 🙂
   Hvis du vil have krave på koster den dog lidt mere. 😉

   Reply
 • Celena
  25. juni 2014 at 18:54

  That is a fantastic looking jacket… maybe I have to see if they ship to Canada 😉 I like that it doesn’t have a big collar. Very nice! God dag til dig!

  Reply
  • Catarina
   25. juni 2014 at 19:06

   Ohh, the ship to Canada, thats awesome 🙂 Its rely grate and I’m sure that I’m gonna be using it a lot. 😀
   Og en god dag til dig Celena og drengene. 😉

   Reply
 • Mona Honnens
  26. juni 2014 at 22:17

  Den er bare så fin.
  Jeg har også en dun jakke det intet vejer, men hvor mange gram det er, vil jeg da lige tjekke når jeg kommer hjem fra ferie.

  Mona

  Reply
  • Catarina
   27. juni 2014 at 07:40

   Rigtig god ferie Mona og nyd livet. 🙂
   Jeg er spændt på havd din vejer når du engang kommer hjem. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  13. juli 2014 at 11:31

  Godt du slog til. I dag er den kun i xs 🙂
  Nu i dag kunne den være dejlig. Temp. er faldet og regnen er kommet til DK.
  Det er vildt billigt og den kan være ned i “dametasken” uden problemer 😉

  Reply
  • Catarina
   13. juli 2014 at 12:03

   Ja, jeg var vist ret så heldig – men jeg skal helt sikkert have en igen, når denne ikke kn mere – måske jeg bare skal købe én som reserve, så snart de igen kommer på lager. 😀

   Reply
 • […] husker nok jeg købte den der ultralette jakke før sommerferien. Jeg har virkelig været glad for den og er det stadig. Det er den der lige […]

  Reply
 • Lisbeth
  21. marts 2018 at 19:07

  Fantastisk TAK – jeg leder og leder og leder efter ultra let dunjakke – og så kom din side op med svaret :- )
  Hvilken farve er den du har købt :- ) Beige ?

  Reply
  • Catarina
   21. marts 2018 at 19:47

   Dengang jeg købte mine, kunne den fås i en brus, det ved jeg ikke om den endnu kan. Jeg købte efterfølgende også en lang vinterfrakke i samme ultralette design og den har jeg brugt så meget de sidste par vintre og den er endnu ikke slidt – den købte jeg i sort.

   Reply

Skriv en kommentar