Så har jeg vist plads nok til billeder

26. juni 2014

CD-KortJeg har tænk mig at lave lidt Timelapse på min ferie (nu får vi at se om det bliver til noget), altså sådan en lille film der bliver sat sammen af hundredevis af billeder. Men sådan noget skal jo også forberedes. Nogle af forberedelserne kan jeg allerede lave herhjemme og det har jeg gjort.
Jeg har normalt 2 x 8 gb SD-kort i mit kamera, men dem vil jeg ikke komme langt med, hvis jeg skal lave en film og det vil være fælt, at løbe tør sådan lige midt i det hele, eller lige der hvor himlen, eller noget andet lige bliver super smukt. Jeg kunne selvfølgelig skynde mig at tømme det ene kort og så kører på det andet, men med fare for at ryste kameraet, er det ikke en mulighed for mig, for det ville helt sikkert gå galt. Så det jeg har gjort nu er, at jeg har investeret i STORT kort.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

10 kommentar

 • Reply Susanne 26. juni 2014 at 20:54

  Det lyder som et spændende projekt, glæder mig til resultatet 🙂

 • Reply Layoni 27. juni 2014 at 04:46

  Uuh det glæder jeg mig til at se 🙂 ja så burde du ikke løbe tør med det kort da 🙂 god fredag Catarina 🙂

 • Reply Helle K. 27. juni 2014 at 08:22

  God ide – jeg er vild med dine timelaps, den hvor du rydder op i garagen, har jeg efterhånden set nogle gange 🙂 Jeg har selv overvejet det, men mangler udstyr (og tålmodighed er jeg bange for 😉

  • Reply Catarina 27. juni 2014 at 08:40

   Den var også sjov at lave. 🙂
   Jeg er nu gået væk fra tilkoplingen til computeren og med det nye kamera er der en indbygget funktion, men jeg bar også sådan en lille “fjernbetjenings-ting) som sættes i kameraet, hvor jeg kan indstille den til at tage x antal billeder med x antal sec./min. imellem, den er rigtig god at bruge. Når jeg kommer fra ferie, kan jeg du godt få lov til at låne den, så kan du selv prøve. 😀
   Ang. tålmodighed, så passer kameraet jo sig selv, så det er kun ventetiden indtil de mange billeder er i kassen der er den værste. 😉

 • Reply Helle K. 27. juni 2014 at 14:14

  🙂 jeg var ikke SÅ tålmodig, men mange tak for dit tilbud. Kys og knus fra mig. Jeg “kom lige til” at bestille en timer og et lidt større kort til mit kamera – selv om mit kamera vist nok kan tage billeder med et bestemt interval af sig selv. Nu kan jeg så gå og overveje, hvad jeg skal filme – der må komme et eller andet i løbet af ferien/sommeren.

  • Reply Catarina 28. juni 2014 at 09:11

   Aiii, Helle har jeg nu ledt dig i fordærv 😆 Jeg glæder mig til at se hvad du får optaget og du kan jo bruge Photoshop Elements til at samle det hele til en film. 🙂
   Mit Kamera har også den indbyggede funktion, men jeg kan godt lide den timer jeg bruger, for den kan jeg kikke på “under” optagelserne 😉

 • Reply Karin Abildhauge 13. juli 2014 at 11:34

  Det er altid dejligt at være på forkant. Så godt initiativ.
  Det smukke er der altid når man mindst venter det.

  • Reply Catarina 13. juli 2014 at 12:04

   Jeg har så kun fået det brugt én gang, men nu har jeg det og så kan det være at jeg får brug for det engang i fremtiden. 😀

  Skriv en kommentar