Menu
Camping i Europa / Campingferie 2014

En bette vandretur

Jeg havde jo besluttet at jeg skulle op på toppen af Alpenstraße og da vejere den ene dag viste sig at være godt, besluttede jeg mig for, at nu skulle det være. Søren ville så ente nede ved den restaurant vi tidligere havde besøgt.

Næsten oppe

Det var en stejl, men meget smuk tur op til toppen. Det tog mig omkring 1 172 time at komme derop og sikke en udsigt jeg blev belønnet med. Desværre trak der en masse skyer ind, lige som jeg nåede toppen, men det ødelagde nu ikke udsigten. På toppen ligger der en lille restaurant, hvor jeg fik mig lidt at drikke, inden jeg begyndte “nedstigningen”.

Toppen

Jeg besluttede mig for at prøve at løbe hele vejen ned, så rygsækken blev spændt godt fast og jeg satte igang. Det er ikke så let at løbe ned, men det var sjovt og Søren lavede en lille film af det sidst stykke løberri, den kommer med i en samlet film i et senere indlæg.

Sørens frokost

Min frokost

Vel nede, satte vi os og fik lidt sen frokost. Søren prøvede en ret af tre slags pasta (den prøver han ikke igen) og jeg tog en “lokal” alpe frokost. Den var faktisk rigtig god, selvom den ikke hørte det den slankenden slags.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Susanne
  25. juli 2014 at 11:31

  Nej hvor gad jeg godt derop, det ser flot ud :-)

  Reply
  • Catarina
   25. juli 2014 at 12:08

   Det skulle du gøre engang I er på de kanter – der er så smukt deroppe. 😀

   Reply
 • Nola
  25. juli 2014 at 12:26

  skønt med en frisk vandretur, dem kan man slet ikke få nok af. Men at løbe ned må være gået uhyggeligt meget i knæene. Jeg går hellere opad end nedad.

  Reply
  • Catarina
   25. juli 2014 at 16:34

   Det var som ikke knæene det gik ud over, men mere tæerne, som var lidt ømme. Jeg tror jeg er vant til at løbe op og ned, med alle de bakker vi har her omkring. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. juli 2014 at 12:23

  Mig der aldrig har været på tur i bjergene, så er jeg målløs over hvor smukt det er. Og drømmene for at opleve dem. Det vil aldrig blive på cykel :-), så hellere traveskoene – eller en helt tredie mulighed. Fejre juledagene i en hytte, så højt oppe at sneen ligger ligge udenfor døren, og vide billetten er klar den 27/12 til sol og varme 🙂
  Fantasien løb lige af med mig, eller drømmene, der er måske bliver en prioritet engang i fremtiden.

  Reply
  • Catarina
   26. juli 2014 at 18:58

   Hvis du en dag skulle tae på tur i europa, ja så er østrig virkelig et smukt mål og jeg elsker alt den smukke natur der findes dernede. Og selvom vi var der i højsæsonen, så var der mere end rigelig plads til os alle. 😀
   Ja, en ferie deroppe med masser af sne ville heller ikke være svært at forestille sig.

   Reply

Skriv en kommentar