Mænd i arbejde

25. juli 2014

Mænd i arbejde

Når man bor i et hus, er der altid et eller andet der skal laves og nu var det tiden for at få skiftet vindueslisterne og noget af træet imellem vinduerne. Min far er jo møbelsnedker og tømmer, så Søren havde allieret sig med han. I går tog de ud og fik hentet det træ der skal bruges og derefter gik de i gang med at får hevet de gamle lister af på sydsiden af huset og få sat de nye op. De fik lavet det hele på den siden og nu skal der så males og resten af husets vinduslister skal også skiftes. Der er vist til et par dages arbejde, men jeg tror de hygger sig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Karin Abildhauge 26. juli 2014 at 12:26

  At bo i hus/egen bolig kræver vedligeholdelse. Så er det godt både vejret og een hjælpende hånd er der. Bagefter er nydelsen ekstra stor.

  • Reply Catarina 26. juli 2014 at 18:59

   Ja, der er noget at holde ved lige hele tiden og vi nyder at min far har lyst til at give en hånd med. 🙂

 • Reply Charlotte 8. august 2014 at 18:10

  Uha, jeg elsker at opholde mig i andre folks huse m haver, incl. min mors dejlige hus i Jylland. MEN ….. Når jeg så opdager alt det arbejder der ligger i hus + have, så er jeg atter forelsket i min lejlighed i København.

  • Reply Catarina 11. august 2014 at 19:17

   Hi hi, ja det er næsten også bedre at nyde end yde 😀

  Skriv en kommentar