Mænd i arbejde

25. juli 2014

Mænd i arbejde

Når man bor i et hus, er der altid et eller andet der skal laves og nu var det tiden for at få skiftet vindueslisterne og noget af træet imellem vinduerne. Min far er jo møbelsnedker og tømmer, så Søren havde allieret sig med han. I går tog de ud og fik hentet det træ der skal bruges og derefter gik de i gang med at får hevet de gamle lister af på sydsiden af huset og få sat de nye op. De fik lavet det hele på den siden og nu skal der så males og resten af husets vinduslister skal også skiftes. Der er vist til et par dages arbejde, men jeg tror de hygger sig.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 26. juli 2014 at 12:26

  At bo i hus/egen bolig kræver vedligeholdelse. Så er det godt både vejret og een hjælpende hånd er der. Bagefter er nydelsen ekstra stor.

  • Reply Catarina 26. juli 2014 at 18:59

   Ja, der er noget at holde ved lige hele tiden og vi nyder at min far har lyst til at give en hånd med. 🙂

 • Reply Charlotte 8. august 2014 at 18:10

  Uha, jeg elsker at opholde mig i andre folks huse m haver, incl. min mors dejlige hus i Jylland. MEN ….. Når jeg så opdager alt det arbejder der ligger i hus + have, så er jeg atter forelsket i min lejlighed i København.

  • Reply Catarina 11. august 2014 at 19:17

   Hi hi, ja det er næsten også bedre at nyde end yde 😀

  Skriv gerne en kommentar