Menu
Camping i Europa / Campingferie 2014

Nudistturen

Der var nogle morgner i Østrig hvor vi vågnede op til lavtliggenden tunge skyer, som dog forsvant som formiddagen skred frem. Men denne morgen regnede det og det var decideret koldt, så vi besluttede os at kører op i bjergene og besøge et at deres warmbad (varme kilde), når vi havde spist morgenmad.

Morgenmad

Vi kørte omkring 3 kvarter og havnede længer op i bjergenen hvor skyerne hang lavere, end nede ved søren (den ligger i ca 400m højde). Vi tjekkede ind igennem det hotel som ligger der og fik anvist omklædningsrummet. Jeg skriver rummet i ental, da det var fælles omklædning 😱, heldigvis var vi de eneste der skulle klæde om, men ellers var der et lille rum med et forhæng for, som man kunne benytte, og det måtte jeg tage i brug da vi skulle hjem igen, for der var der en mand som var på vej ned i det varme bad og han stod næsten splitter-hans-jørgen, da vi åbnede døren.

Vandet var fantastisk og hele 35 grader varmt. Noget af bassinget lå indenfor og man kunne så svømme ud i det andet bassin og derude var det så også 35 grader. Der var også et andet bassin på den anden side, men det var almindelig temperatur (22 grader) og det var altså koldt, når man lige havde været i det varme.

Det varme badDet lidt køligere bad

Da vi havde svømmet og slappet af med læsning, gik vi i sauna. Der var 2 sauna, én på 50-60 grader og én på 70-80 grader. Vi valgte at gå ind i den “kolde” og den havde vi helt for os selv. Skønt. Da vi var godt varme, stod den på en bad og mere svømning i det dejlige varme vand og vi lagde os over i spa afdelingen og nød boblerne der masserede vore rygge. Der var forbavsende lidt mennesker dernede, ja faktisk var der ikke mere end en 8-10 personer. Og da en del af dem var “væk”, tænkte jeg at jeg ville ind i den varme sauna, Søren ville ikke med, han ville ligge og slappe af med hans bog. Jeg loppede afsted i min bikini (jeg havde ikke nogen badedragt med på ferie) og åbnede døren til den varme sauna. Jeg nåede ikke helt ind i saunaen, for da jeg stod der i døråbningen, opdagede jeg, at alle de mænd og kvinder som allerede sad derinde, var hel nøgne, det er altså en tand for meget for mig, så jeg vente om og kik tilbage til Søren som kikkede undrende på min tidelige retunereing. Jeg måtte grinende fortælle min mand, at jeg vist er lidt af en sippe. 😀

Efter en dejlig dag i det varme vand, kørte vi ned til byen og fik en sen frokost og shoppede lidt, inden vi vente tilbage til pladsen, hvor solen havde fået magten.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

13 kommentar

 • Hege
  25. juli 2014 at 10:15

  Er man ikke alltid naken i sauna? Det er ikke ofte jeg er i en sånn, men jeg har aldri sett noen med klær. Vi var på badeland i Sverige med våre små nå nylig, – og ingen hadde klær på.

  Reply
  • Catarina
   25. juli 2014 at 10:21

   Jow, det er man Hege, men herhjemme er der en kvinde sauna og en mande sauna, dernede er den for begge køn. 😉

   Reply
   • Hege
    27. juli 2014 at 21:57

    Ah, – det så jeg ikke. Da stiller saken seg litt annerledes, – om man ikke er finne.

    Reply
    • Catarina
     28. juli 2014 at 07:57

     Hi hi, ja finnerne ville nok synes det var helt ok. 😀

     Reply
 • Nola
  25. juli 2014 at 12:22

  Haha sjov historie 😀 vi kender heller ikke andet her. Det er for mig ok hvis det er folk jeg ikke kender, men med vennerne bryder jeg mig ikke besynderligt om det.;-)
  God sommer 🙂

  Reply
  • Catarina
   25. juli 2014 at 16:33

   Jeg er heller ikke til det med venner – men altså heller ikke fremmede mænd. Hvis det var kvinder, var det nok gået. 😉
   Også en god sommer til dig.

   Reply
 • Hjemturen
  25. juli 2014 at 18:31

  […] i dag skrev jeg jo om nudistturen og nu kommer altså en hjemtursindlæg, jeg vil på forhånd sige at det altså slet ikke er spå […]

  Reply
 • Susanne
  25. juli 2014 at 20:29

  Ih altså mine kommentar forsvinder 🙁
  Men jeg ville nok også have trukket mig tilbage når der var både det ene og det andet køn, nøgne i sauna. Der ser rigtig dejligt ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. juli 2014 at 08:40

   Jeg har lige tjekket spammappen og der er du ikke havnet.
   Jeg er ikke til blandet køn i en savna, bestemt ikke, bare alt det der bare hud og måske et pubeshår 🙁

   Reply
 • Karin Abildhauge
  26. juli 2014 at 12:33

  En fantastisk oplevelse på en dag hvor vejret ikke bød på de dejlige traveture i bjergene.
  Tanken går lige til den video du linkede på fb her til morgen. De dansende 🙂 – Eller til mine ture rundt på Interrail i 70´erne først 80´erne. Flere af de campingpladser vi valgte var der udendørs bad og det uden aflukke, samt toiletter var et hul i jorden, og her kun lukket af for 3 sider. Minder 🙂

  Reply
  • Catarina
   26. juli 2014 at 19:01

   Dengang var det vist også en smule anderlede. Jeg var ikke helt så blufærdig da jeg var ung, som jeg er nu og nu er jeg bare ikke så meget til masser af nøgne kroppe. 🙂 Jeg tror man ændre sig lidt med alderen. 😉

   Reply
 • Celena
  26. juli 2014 at 15:25

  Haha! Good way to make new friends 😉

  Reply
  • Catarina
   26. juli 2014 at 19:06

   Ha ha you can have my seat 😆

   Reply

Skriv en kommentar