Se hvad jeg har fået

25. juli 2014

Min mor er begyndt at strikke igen, efter flere års pause og hun er, ligesom jeg, blevet en flittig kunde hos Garnudsalg og får faktisk strikket rigtig meget.

I lørdags havde så vi mine forældre ude til en omgang hygge med Tour De France og grillmad og med sig havde hun en skøn trøje som hun egentlig havde strikket til sig selv og til “alt held” var den en smule for stor til hende, så den fik jeg. Den er super flot og det eneste jeg skal gøre selv, er at finde nogle passende knapper.

Skøn strik med 3/4 ærme

Skøn strik med 3/4 ærme

Skøn strik med 3/4 ærme

Hun fortalte at den er lavet udelukkende ved hjælp af retstrik, men noget med at der strikkes tre masker hvorefter man slår om og tager den tredie maske over de to førte. Til slut har hun taget masker op langs kanten og strikket nogle omgange. Det er virkelig et flot mønster og jeg tror da nok at jeg, når jeg er færdig med den jeg har gang i nu, skal prøve den metode.
- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

12 kommentarer

 • Reply Nola 25. juli 2014 at 12:23

  oh wauh! Den er smuk – lucky you!

  • Reply Catarina 25. juli 2014 at 16:33

   Den er nemlig smuk Nola. 😀

 • Reply Helle K. 25. juli 2014 at 21:50

  Tillykke med den flotte trøje – det mønster kendte jeg heller ikke, men det skal da prøves en dag.

  • Reply Catarina 26. juli 2014 at 08:41

   Jeg skal nok lige få den helt rigtige metode og så smider jeg den ind her. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 26. juli 2014 at 12:35

  Wauh…….. Lækker lækker 🙂

  • Reply Catarina 26. juli 2014 at 19:01

   Mega meget. 😀

 • Reply Celena 26. juli 2014 at 15:20

  That is beautiful! Lucky you 🙂

  • Reply Catarina 26. juli 2014 at 19:05

   Thanks Celena, I think so to. 😀

 • Reply Mona 30. juli 2014 at 16:08

  Hej Catarina.
  Så lige den smukke trøje din mor har strikket. Ved du om der er en opskrift, og i så fald hvor det kan skaffes. Jeg er vild med din trøje, og vil gerne selv have en.
  Hilsen
  Mona

  • Reply Catarina 30. juli 2014 at 17:59

   Hejsa Mona
   Ja, den er ret lækker og opskriften er helt gratis og kan findes her.

 • Reply Mona 30. juli 2014 at 20:52

  Tak Catarina. Så må jeg igang.

  • Reply Catarina 31. juli 2014 at 10:54

   Velbekomme Mona. 🙂
   God fornøjelse med strikkeriet. 😀

  Skriv gerne en kommentar