Kaput

1. august 2014

Jeg hr jo haft min bærbare computer i 1 1/2 år og før da andre en 4-5 andre bærbare og aldrig har jeg oplevet at en strømforsynings ledning kan så i stykker, altså at belægningen omkring de strømførende dele kan gå i stykker, men det har jeg oplevet nu.

Kaput

Strømforsyningen virker stadig, men da jeg er lidt nervøs for at den lige pludselig ikke vil mere, har jeg nu bestilt en ny. Sådan en karl, er ikke helt billig, men jeg kan jo ikke undvære den og jeg får den så ogå fragtfrit.

Apple
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Mona Honnens 1. august 2014 at 17:24

  Tror da den har siddet og naget sig til det hul, men hold da op det er noget dyrt kram, nu vil jeg passe rigtig godt på min.
  God weekend.

  Mona

  • Reply Catarina 2. august 2014 at 15:26

   Ja, jeg havde heller ikke troet at den ville koste så meget, men en ny skal der til og så kan den der er gået i stykker jo bare ligge som reserve med tape omkring. 😉
   God weekend till dig go dine Mona.

 • Reply Mette 2. august 2014 at 18:28

  Apple ved godt hvad de skal have for deres ting… jeg er sikker på, at jeg havde klaret den med gaffa 🙂

  • Reply Catarina 2. august 2014 at 18:47

   Den kommer også til at ligge som en reserve med gaffa på. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 3. august 2014 at 07:04

  Jeg har set mange forskellige slid gennem mit arbejde. Umiddelbart kan det godt ligne den har fået dråbe et eller andet den ikke har kunnet samarbejde med.

  Ja, apple ved hvad de vil have for deres ting. Jeg er i administrationen på en elektronikvirksomhed, hvor vi har mange apple produkter inde. Pas godt på topcase delen, da kan du få 6 – 7 strømforsyninger.

  • Reply Catarina 4. august 2014 at 08:12

   Den har altid været for sig selv og aldrig sammen med nogen væsker, ikke engang vand, men jeg tror at den måske har været i klemme et eller andet sted og så har det bare udviklet sig derfra. Jeg beholder den gamle og så må vi se hvor længe en ny holder, men forhåbentlig længere end den gamle. 😀

  Skriv en kommentar