Menu
Livet

Vi måtte nøjes med 2. række

… men det går vist også.

Som nogle jo nok ved, så har Søren og jeg jo tradition for at tage i Cirkusrevyen hvert år og næste år bliver ingen undtagelse. Men det der bliver nyt, er at vi næste år tager vores tre drenge og deres kærester med.

Den 1. juli kl. 12:00 præcis, blev biletterne til 2015 frigivet og jeg sad i Østrig og var klar ved tasterne. Vi ville gerne have 8 billetter på første række, men selvom jeg var hurtig på tasterne, var det umuligt at få 8 billetter der.

Cirkusrevyen2015Vi måtte i stedet “nøjes” med 8 billetter på 2. række. Der er ikke så meget benplads på de pladser og da alle vores drenge er ret høje, bliver er lidt trængt. Men de siger alle at der er ok, så det er der det så os for mig. Jeg glæder mig til dagen på bakken, en sen frokost og så den efterfølgende forestilling med dem alle.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Helle K.
  1. august 2014 at 17:17

  God fornøjelse – når vi når så langt 🙂 Jeg er sikker på, at det går fint på trods af 2. række – det skal det jo og når man morer sig så …

  Reply
  • Catarina
   2. august 2014 at 15:25

   Tak skal du have Helle – ja, jeg tror ogå at det nok skal gå, vi skal jo have en på opleveren sammen og jeg er sikker på at lattermusklerne nok skal blive brugt. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. august 2014 at 07:09

  Dejligt billetterne er i hus, og skidt pyt med det er på anden og ikke første række, tror ikke drengene når og opfatte den manglende benplads, det bliver nok mere mavemusklerne der kan mærkes nogle dage efter, pga. latterkrampe 🙂

  God dag/aften til jer alle 8 engang i 2015.

  Reply
  • Catarina
   4. august 2014 at 08:13

   det var virkelig en lettelse at det lykkedes at få billetter til den dag hvor alle kunne, for ellers havde det ikke været let at skulle finde en anden dag. 😀

   Reply

Skriv en kommentar