Menu
Familieliv

Onsdagshygge

I går blev manden og jeg enige om at vi ville ind til Odense og have lidt mad og det skulle være et sted hvor de serverede udenfor og det behøbede ikke at være noget fancy. Mare lidt mad til ham og jeg. Vi gik ind på Jensens, midt inde i byen, hvor der er masser af plads til at sidde udenfor og spise.

Manden har det med at skulle prøve alle de burgere der er på diverse spisekort og i går var ingen undtagelse. Jeg derimod valgte at får krydrerede Crabe Cakes til forret mens manden snuppede en omgang fra salatbaren.

Crabe Cakes

Teriyaki-laks med stegte grøntsager og nudler

Til hoveret valgte jeg deres Teriyaki-laks med stegte grøntsager og nudler, dejlig og lækkert let mad.

Da vi havde spist, slenrede vi rundt i Odense og var lige nede forbi den store Thomas B. Thriges gade, som nu er blevet lukket af, da man ønsker at den firesporede Thomas B. Thriges Gade, der siden 1960’erne har skåret Odenses midtby over i to dele, skal den forvandles til et levende og aktivt byområde.

Simons

Vi luttede af nede ved Odense Å, hvor der i sommermånederne er en lille hyggelig Bar/Café, som jeg efterhånden har besøgt ofte med veninderne. Der er sådan en dejlig afslappet stemning dernede og også der sad vi ude i det fri og nød det sidste af solens stråler.

6 kommentar

 • Susanne
  7. august 2014 at 10:20

  Hold ad op et projekt Odense er i gang med, det ser fedt ud. Vores kommune er så gennem fantasiløs, og laver udelukkende ½ løsninger, og fuldstændig uden visioner, og uanset hvor meget vi som borgere siger og gør for at vække dem op, sker her kun ødelæggende ting. Vi har faktisk udetænkt et nyt slogan for byen. Nuværende er : Mærk Næstved….
  Forslag er : Mærk Næstved – byen uden fortid og fremtid
  Det er trist at se ens by, forfalde uden at nogen lytter 🙁

  Reply
  • Catarina
   7. august 2014 at 19:29

   Ja det er lidt af et projekt, men så sandelig også tiltrængt og det bliver bare så godt når det hele står færdigt. Allerede nu virker det hele meget bedre uden alt den trafik mellem de to bydele, hvoraf den ene er H. C. Andesens kvarter og gågaden og Rådhuset. 😀
   Håber at jeres politikere får øjnene op og kan se at der skal gøres noget inden det er for sent.

   Reply
 • Celena
  8. august 2014 at 14:40

  Hvilken hyggeligt dag! The food looks great 🙂

  Reply
  • Catarina
   11. august 2014 at 19:14

   It was indeed a nice day Celena. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  16. august 2014 at 16:41

  Odense er med garanti helt ukendelig for mig, der ikke har været der sådan rigtigt siden 1983. Må jeg få tid til engang når kalender og tiden byder sig.

  Jensens har jeg ikke besøgt i en del år, havde en dårlig oplevelse. Men når jeg ser hvor lækkert det du har fået er, så skal det snart prøves igen 🙂

  Reply
  • Catarina
   17. august 2014 at 09:50

   Ja, du vil nok slet ikke kunne kende Odense hvis du engang kommer herned. 😀

   Jeg er faktisk ret positiv over de skønne nye retter de har fået på menukortet, dejlige lette og fulde af smag. 😀

   Reply

Skriv en kommentar