Menu
Livet

Stille lørdag

Søvnen hænger i kroppen og jeg er faktisk klar til en lille lur. Vi trak elers fredagen i ørene og jeg håbede så på at jeg kunne sove lidt længere her til morgen end sædvanelig. Men nej, jeg vågnede lidt i halv 6 og kunne ikke sove længere. Jeg lå og prøvede og nød varmen fra dynen, men til sidst kunne jeg lige så godt stå op.

Jeg har siddet og tegnet lidt og prøvet at få pæls til at ligne pæls, samtidig med at jeg har siddet og nydt min morgen te, men søvnen hænger stadig i kroppen.

IMG_4384

Jeg håber den vågner inden længe, for senere i dag, skal vi til rejsegilde hos næstenaboen, hvis hus jo brændte sidste efterår.

Ved middagstid, venter jeg en SMS fra sønnike og kæresten om at de er ankommet sikker til Rom, som i dag er taget deres første rigtige ferie sammen. Jeg er sikker på de får en dejlig ferie og får set en masse.

Måske jeg bare skulle tage og smutte ud under bruseren, og så håbe på at søvnen i kroppen skyldes ud med badevandet.

Et lidt rodet morgenskriv – men godmorgen og god lørdag til dig. 🙂

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Letten
  16. august 2014 at 10:12

  Det lyder som min morgen, bortset fra det med tegningen. God lørdag til dig også.

  Reply
  • Catarina
   17. august 2014 at 09:47

   Tak skal du have Letten – det var en langsom morgen, men jeg vågnende da til sidst. 😀

   Reply
 • Susanne
  16. august 2014 at 14:47

  Sådan en morgen er træls, men håber du er vågnet helt. Dejligt at hører næsten naboerne er ved at få tag over hovedet igen. Håber sønnen og kæresten får en rigtig dejlig ferie sammen. Rasmus har fundet sig en ny og super sød kæreste, det er dejligt når de er glade og forelsket.

  Reply
  • Catarina
   17. august 2014 at 09:49

   Ja, det er lidt træls at havde det sådan, men badet hjalp og jeg var heldigvis frisk resten af lørdagen. 🙂
   Hvor er det dejligt at Rasmus har fundet en anden sød kæreste, og selvfølgelig er hun sød, for ellers havde han jo ikke valgt hende. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  17. august 2014 at 02:03

  Håber bruseren reddede dig til en dejlig lørdag med mere energi i kroppen.

  Det er vidunderligt når vore børn har det godt og er forelsket. Sønnike er desværre blevet alene efter 5 år. Men de sled på hinanden og valgte at gå hver til sit. Så håber de begge får det godt, og har valgt rigtigt.

  Reply
  • Catarina
   17. august 2014 at 09:58

   Det gjorde den og min lørdag blev helt som en normal lørdag og vi hyggede os til rejsegildet. 😀

   Når man sider på hinanden så er det bedre at gå hver til sit og det er jo ikke fordi de hader hinanden, men der var vare ikke mere tilbage, eller det vil jeg tro? Men bare de er glade med de valg de har truffet så er vi andre jo også glade. 🙂

   Reply
   • Karin Abildhauge
    17. august 2014 at 11:44

    Fuldstændig enig. Når vort afkom, vores familie har det godt, så har jeg/vi det fantastisk. 🙂

    Reply
    • Catarina
     17. august 2014 at 11:51

     Ja, så kan vi slappe af 🙂

     Reply

Skriv en kommentar