Vi er ikke til at stole på 😉

Nogle gange siger vi noget og mener det virkelig oprigtigt. F.eks. sidst vi var i Egypten, havde vi det sådan, at der skulle gå nogle år inden vi skulle til et arabisk land igen. Vi bryder os nemlig ikke så meget om deres meget udadvente markedsføring (læs: de tager fat i os når vi går på gaden og det selvom vi går mere end 20 meter fra deres butikker). Det samme sagde vi da vi kom hjem fra Thailand her i marts. Nu var det slut med Thailand og andre lande skulle besøges.

Men vi er åbenbart ikke færdige med Thailand!
Vi har en uges ferie i oktober og overvejede at tage på snorkelferie i Egypten, dog uden at tage på nogle ture, men bare slappe af og nyde vandet. Men da vi så priserne for sådan en tur, kunne vi ikke lade være med, at sammenligne de priser vi fik op, med dem vi kan komme til Thailand med. Faktisk er flybilletterne så billigere til Thailand (3688,50 pr.pers.retur) at vi kontaktede “vores hotel” i Thailand for at hører, hvad de skulle have for en uge. De vendte tilbage med en meget, god en pris (nok fordi vi har været der så mange gange), en pris som vi faktisk ikke kunne sige nej. Faktisk er en tur til Thailand med alt incl. (BroBizz, parkering iKastrup, mad, lommepenge, ect) billigere end at tage en uge til Sharm el Sheikh, sååå…….. så nu tager vi altså en uge til Thailand i oktober. 😉

Thailand

Det bliver bare så fantastisk at få lidt sol og varme i kroppen igen og kunne sidde i det fri og spise morgenmad. Og til den tid er jeg sikker på at vi trænger rigtig meget til det, for sommeren herhjemme sluttede bare alt for hurtigt og lige nu føles det mere som efterår end sensommer.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
14 thoughts on “Vi er ikke til at stole på 😉”

  • Meg fedt Botte 🙂
   Vi flyder denne gang med Aeroflot og nej det er ikke Hilton der har den udsigt som på billedet og de har heller ikke private pools. 😉
   Ses snart og vi glæder os.
   Knus

 • Gentagelser kan blive for mange, indtil det modsatte er bevist 🙂

  Der ligger jo noget helt nyt lidt ude i fremtiden og stadig indenfor en overskuelig tid. Og det et sted der måske ikke er der når børnebørnene begynder at rejse selv.

  Nu når det er en uge er det jo dejligt at kunne slappe fuldstændig af. Sådan har jeg det, 1 uge skal være uden udflugter, ellers når man ikke at komme helt ned i gear.

  Godt med lidt D-Vitamin på kontoen inden vinterens komme.

  • Hi hi, ja det er rigtigt Karin 😀
   Det bliver så dejligt og ja, der er slet ikke længe til og bare det at have sol og varme i udsigt bliver dejligt. 🙂 Også selvom vi kender stedet ud og ind.

  • Alt er jo relativt Hege og med 6 overnatninger er det jo helt ok. Vi taber jo lidt på vej derover, men hjem får vi det jo igen. Så med udrejse en lørdag ( med ankomst søndag morgen lokal tid) hjemkomst til DK søndag aften (rejser hjem formiddag lokal tid) er det jo helt ok. 😀

 • Jeg har det på samme måde med arabiske lande. Jeg har været i Tyrkiet både første og eneste gang… vi følte os ved flere lejligheder ligefrem truet og jeg kommer der aldrig igen.

  Thailand har jeg desværre rejst til, men at dømme ud fra billederne fra jeres tidligere rejser ser der seriøst lækkert ud 🙂

  • Ja, sådan kan man godt have det i de lande og jeg føler ikke at jeg kan slappe af og ferie for mig er afslapning. 🙂
   Der er betemt dejligt i Thailand og selvom vi siger der skal gå år inden vi igen skal derud, så er det ligesom om det ikke rigtigt holder. 😉

 • Ja, hvor hulen blev sommeren lige af? Og sensommer????? Øv gider ikke al den regn og blæst allerede nu, så forståeligt I “flygter” ud af landet, og til herlig solskin i Thailand, og inden du ser dig om, så er det oktober 🙂

  • Hi hi, ja, Layouni og inden vi får set so om er vi nok hjemme igen og må vente helt til maj før der er sol og varme på programmet igen. Aii, “spøg” til side – det bliver dejligt at få lidt varme i kroppen igen, for det er altså alt for hurtigt at efteråret er ankommet – men jeg håber da stadig at der bare kommer en smule af den dejlige sensommer. Håbet er lysegrønt…. eller noget. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.