Menu
Bloggeriet

Jeg elsker blogland

Det er nu fantastisk at være en del af bloglandet og der skal ikke herske nogen tvivl om at jeg holder meget af at være en del af det hele. Alt er næsten muligt og jeg har i de mange år (alt er jo relativt) jeg har været her, ikke oplevet ret mange negative “ting” ved at være en del af dette univers. De aller aller fleste oplevelser er positive og de mange kommentar jeg får, er med til at gøre dette univers levende.

I december sidste år, skiftede jeg mit Nikon D90 ud med en nyere model (D7100) og i den forbindelse, satte jeg D90 til salg her på bloggen. Der gik ikke mere end et par timer, så var det solgt til en læser af bloggen.

I går ved middagstid, var det tid til at sælge endnu noget fotogrej som ikke bliver brugt, og igen, lagde jeg det ud her på bloggen. Nu et døgns-tid senere, er tasken nu solgt, til endnu en læser. Fantastisk. 🙂

6 kommentar

 • Inge
  19. august 2014 at 19:41

  Det er vildt – Anders har lige solgt en bil på facebook 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. august 2014 at 09:58

   Det er vildt hvad “netværk” kan gøre 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  19. august 2014 at 21:35

  Fantastisk det gik så stærkt. og det begge gange.
  Jeg er enig mht. blogland, der er en dejlig vidunderlig tone, fyldt med masser af dejlig varme. Der findes mange dejlige bloggere derude.

  Reply
  • Catarina
   20. august 2014 at 09:59

   Ja, det var rigtig dejligt Karin og jeg er sikker på at den nu rent faktisk bliver brugt meget mere end havd jeg gjorde. 😀

   Reply
 • Layoni
  20. august 2014 at 04:56

  Og en meget tilfreds læser 🙂 jeg køber normalt aldrig brugt, men tog springet, og gjorde et godt køb 🙂 turde nu også kun fordi jeg havde fulgt dig et stykke tid på din blog, og fandt ud af du virkede som en der passer på sine ting 🙂 håber din anden læser bliver lige så glad som jeg er for kameraet 🙂
  god dag til dig Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   20. august 2014 at 10:00

   Dejligt at høre at du stadig er glad for kameraet Layoni og ja, jeg er sådan en person der passer på mine ting – og det er alt fra støvler/sko til elektronik. 🙂
   Du ønskes også en god dag 🙂

   Reply

Skriv en kommentar