Menu
Familieliv

Den bedste fest længe

I lørdags var vi til 50 års fødselsdag ved en af bedsteveninderne. En af dem som jeg har kendt i små 25 år og alle veninderne og deres mænd var med. Det er ikke tit at vi alle er samlet på den måde, men for filan hvor var det hyggeligt. Det var en af den slags fester hvor vi alle bare hyggede og snakkede og jeg må sige at det er en af de bedste fester i længere tid.

Festen blev holdt på Møllekroen, som ligger lidt uden for Odense. Jeg har faktisk aldrig været der og egentlig kendte jeg ikke til de lokaler før end at vi fik indbydelsen. Men hold da op hvor er det et fantastisk sted og ikke mindst maden. Super mad og det synes alle – også de 4 kokke som rent faktisk var med til festen.

Vi var så heldige, at en af de andre veninder, stadig har et par børn boende hjemme hvoraf den ene har kørekort, så vi blev både hentet og kørt hjem igen.

IMG_2402

IMG_2401IMG_2404

IMG_4434

Fødselslarens familie havde sørget for fantastisk underholdning mellem forret og hovedret, så der blev lattermusklerne rigtig brugt og sådan fortsatte det faktisk resten af aftenen. Det er en af de fester som jeg vil tænke tilbage på med en rigtig dejlig fornemmelse og smil på læben.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  29. august 2014 at 08:01

  Det er så hyggeligt at feste i venners lag, og når det så er en af de bedste. Jubii.
  Skønt med kørerlejlighed, så skulle der ikke være kontrol med det rødvinsglas (hvis nu man lige er væk når tjeneren fylder op) 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. august 2014 at 07:57

   Det er det nemlig Karin og bare det at vi alle hyggede incl. vores mænd var bare så dejligt. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar