Menu
Familieliv

Så er weekenden ved at være brugt

Christian-HelenaDet har været så dejligt at have de unde mennesker hjemme. Vi har fået set billeder fra des kæresteferie i Rom og rigtig fået sludret om deres dagligdag og deres fremtidsplaner. Christian starter op igen på studiet på tirsdag og Helena starter på sygeplejerskestudiet til februar.

Christian fortalte også at han stadag er meget glad for det studiejob han har på KMD, og at han har lavet en automatiseringsproces i afdelingen og den er de så glade for at den også skal implementeres i Ballerupafdelingen. Det er alt sejt gået at ham og han her jo kun være ansat i små 5 måneder. Spørg lige om mor her er stolt.

Nu sidder de unge mennesker i toget og vi sidder her og er igen bare os to “gamle”. Det har været dejligt at at have dem hjemme, osse selvom vi ikke var hjemme ret meget af lørdagen, men de timer vi har tilbragt sammen har været skønne. ♥ ♥ ♥

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Mette
  31. august 2014 at 20:31

  Han er skarp, arbejdsom og sød den knægt og ham er vi dæleme glade for 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. september 2014 at 07:51

   Det er rigtig dejligt at høre Mette. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  1. september 2014 at 06:09

  Jeg forstår godt du er stolt. Hvad kan man andet når det går så godt.

  De er vidunderlige sammen, et smukt par. Godt i nåede nogle dejlige timer sammen, inden turen for dem gik nord på.

  Reply
  • Catarina
   1. september 2014 at 07:53

   De er så gode for hinanden og de har det bare godt sammen. Jeg elsker de to ♥. Så dejligt at de havde tid til at kikke ned. 😀

   Reply

Skriv en kommentar