Menu
Bloggeriet

Jeg er ellers så glad

…..for det nye look, men for filan hvor ser det hæseligt ud på en iPad. Det er ellers ikke det letteste tema at arbejde i og jeg har brugt lang tid på at tilpasse til mine behov og ønsker. Jeg har aldrig set så mange filer og css filen er heller ikke for for almindelige mennesker, som der er i det her thema. Det er helt vildt.

Nu ved jeg ærlig talt ikke om jeg gider arbejde mere med det, men et eller andet sted kan jeg heller ikke holde ud at det ligner l**t på iPaden. Jeg må tænke lidt og se om jeg orker, eller om jeg bare går tilbage til det gamle, som ser pænt ud på alle platforme.

8 kommentar

 • Tina Liel
  4. september 2014 at 21:36

  Øv at det driller. Kan se det også driller lidt på computeren. I min Firefox browser er billederne forvrængede og der mangler tekst når man skal dirigeres videre til indlægget. Pyh sådan er det altid når man laver sin side om. Og så bliver man gerne møgstædig og MEGET træt. Men hvis det ikke vil virke var jeg også ret vild med den anden versions enkelhed og lethed. Knus

  Reply
  • Catarina
   4. september 2014 at 21:45

   Det er nemlig det jag også har opdaget, lige efter jeg skrev indægget her – der tjekkede jeg nemlig i de andre browsere. 🙁
   Jeg giver det en chance mere, inden jeg går tilbage. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  5. september 2014 at 06:02

  Leg kan også blive til irritation, og ende ud i det bliver som det var, det der er kendt, der hvor tilfredsheden ligger. Det skal lige prøves, måske den nye version kan give andre muligheder. Pøj Pøj.

  Reply
  • Catarina
   5. september 2014 at 09:13

   Det blev det i aftes og nu er jeg ved at lave en test siden på et andet domæne jeg har, for så kan jeg tete der og hvis det irritere mig, så behøver jeg ikke lige at bruge mange timer på det her og nu, men kan lade det ligge indtil jeg gider igen. 😉
   Nu venter jeg bare på at WordPress bliver opdateret derover. 😀

   Reply
 • Therese
  9. september 2014 at 12:15

  Er det det samme tema som mit? Det ser ellers fint nok ud på både iPhone og tablet, hos mig.

  Reply
  • Catarina
   9. september 2014 at 20:44

   Jeg startede med at købe et tema, men det var noet skidt så endnu et som jeg omtaler her, men der så billederne ikke godt ud nogle steder andet på computeren. Jeg bruger jo den funktion hvor små billeder i indlæg bliver placeret til henholdsvis til højre og venstre (og det på alle indlæg i de sidste 2-3 år, altså sådan at jeg ikke samler to billeder i photoshop og laver det til et) og det duede bare slet ikke i de tema så nu har jeg købt et thema der hedder Hemlock og der ser det pænt ud på telefon og iPad på den lange led, ikke på den korte og på computeren. Desværre så det gamle tema rigtig ud på alle enheder, så måske jeg skifter tilbage.

   Reply
 • Therese
  10. september 2014 at 15:34

  Hemlock, er det samme som jeg har 🙂
  Underligt at det ikke ser ok ud på kort led og computeren, for mit det er da ok. Du må finjustere lidt mere i indstillingerne 🙂

  Reply
  • Catarina
   10. september 2014 at 16:54

   OK, det er faktisk det letteste tema af de tre at rette css filen i. 😀
   Jeg har prøvet helt vildt meget og lige nu har jeg givet op – men ja, jeg skal havde det til at se pænt ud og få de små billeder til at resieze rigtigt, for lige nu er de næsten lige så store som et alm. billede. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar