Menu
Familieliv

Hende den lille Cleo

Vi havde fornøjelsen af, at få lov at passe den lille Cleo fra lørdag middag til søndag middag, da hendes “forældre” skulle til familie fest i det jyske. Lørdag var jo fantastisk dag rent vejrmæssig, med masser af varme og sol og det kunne ses på den lille Cleo. For efter en lang køretur og en del boldspil her i haven, så skulle hun have noget at drikke.

D71_3250D71_3251

Vores fuglebad, som står på terrassen, plejer hun at bruge som drikkeskål, for så er hun fi for at gå indenfor. Vi havde selvfølgelig rengjort det inden hun kom og hældt rent vand i, og det var vist meget godt. For hun nøjes ikke med kun at drikke af vandet, nej hun lagde sig helt ned i det og mens hun lå der, kunne kun også lige snuppe en tår vand inden hun igen var klar til leg.

D71_3253

Søndag morgen tog vi hende med ned i lysningen her foran hvor vi bor, for der er mere plads til kaste-bold og hold nu op hvor hun spænede frem og tilbage. Hun er nærmest utrættelig når det drejer sig om boldspil. Hendes bedste legetøj er og bliver en helt almindelig tennisbold.

Da vi havde leget lidt hentede jeg kameraet og derfor bliver I nu spamet med lidt billeder af hende i fuld fart.

D71_3264

D71_3278D71_3284

D71_3292

Ved middagstid kom de unge mmenesker igen og så var det ellers farvel til den lille glade og legesyge uldtot som igen har en hverdag i hjertet af København. Vi glæder os allerede til at få besøg af hende igen når de unge har brug for pasning eller kommer herover på weekend.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Celena
  9. september 2014 at 23:33

  That dog is so adorable… and so lucky to have grandparents like you 😉

  Reply
  • Catarina
   10. september 2014 at 06:52

   She sure is adorable and we love to have here her on these small vacations. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  10. september 2014 at 08:52

  Cleo er og bliver ved med at være et vidunder <3

  Fantastiske billeder

  Reply
  • Catarina
   11. september 2014 at 21:14

   Helt vildt meget Karin. 😀

   Reply

Skriv en kommentar