Endnu en af samme lette materiale

Nogle husker nok jeg købte den der ultralette jakke før sommerferien. Jeg har virkelig været glad for den og er det stadig. Det er den der lige kommer med når jeg skal nogen steder og den kan være i en hver taske.

Nu har jeg så smidt et par pund mere i den shop og erhvert mig en vest. Og ved du hvad, den er lige så let og lækker som jakken og en lækker ting mere, er at der er to lommer i siden samt to små og tynde inderlommer nede i kanten af vestens inderside.

D71_3339-2

D71_3337D71_3333

PS. Til dem der gik forgæves dengang jeg skrev om jakken, så har de den på lager nu, og en masse nye lækre jakker.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
12 thoughts on “Endnu en af samme lette materiale”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.