Menu
Livet

Det er vist tiden til handsker

IMG_4521IMG_4522

Jeg må da godt nok lige indrømme at det var en kende koldt for fingerne at cykle på arbejde i dag. Faktisk var tisse koldt, så jeg tror jeg heller må finde et par små handsker frem til i morgen. for det bliver varmere de næste mange mange måneder.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Helle K.
  23. september 2014 at 10:11

  Jeg sov længe i dag, så jeg ved ikke, hvor koldt der var i morges, men kl. 9 – da jeg endelig kom ud, var der stadig lidt is på fuglebadet og det bed lidt i næsen – men solen var på vej og den kan redde det meste. Desværre er der vist regn på vej i eftermiddag.

  Reply
  • Catarina
   23. september 2014 at 10:41

   Solen er også freme her og jeg har det som dig, det kan redde dagen så sk*** være med at det er lidt koldt, selvom jeg helst så at det var 20+ hele året rundt. 😉
   Ha’ en dejlig solskinsdag Helle.

   Reply
 • Susanne
  23. september 2014 at 14:19

  Jo tak det var lidt koldt om fingerne i går morges, så i dag havde vi fundet vanterne frem. Det er underligt som det ændre sig så brat, lige som fra forår til sommeren synes jeg.

  Reply
  • Catarina
   23. september 2014 at 14:36

   Jeg synes ikke det var slemt i går da jeg cyklede på arbejde, det var det godt nok i dag – men lidt træls t vi går den tid i møde. 🙁

   Reply
 • Celena
  24. september 2014 at 00:43

  I am ABSOLUTELY not ready for winter weather 🙁 Hope you stay warm on your bike rides!

  Reply
  • Catarina
   24. september 2014 at 06:27

   Me neigher Celena, but I think we have to face it here in Denmark – its gone significant colder and darker. 🙁 I love the sun and the warm wether and would love to have more of it. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  24. september 2014 at 09:00

  Jeg vil som du hellere have +20 endda +25 grader, fremfor kulde. Heldigvis var det smukt her til jeg landede hjemme, lidt senere end normalen, da jeg valgte at hente småting i centrum efter arbejde, og ikke på min fridag, grundet vejret.

  Her til morgen var det regntøjet der skulle findes frem og ikke vanter. Håber ikke du var helt gennemblødt da du landede på jobbet.

  Reply
  • Catarina
   24. september 2014 at 13:01

   Ja, her er smukt, men altså kun de dage hvor solen skinder ellers synes jeg det er ret så trist. 😉
   Jeg nåede afsted i tørvejer, men det er sådan et surt vejr i dag og det ser ud til at dagen bare skal være sådan. 🙁

   Reply

Skriv en kommentar