Menu
Livet

En gråvejrsdag er ikke så slem

IMG_4540

Du kender det helt sikkert, den der følelse af boblende glæde i kroppen. Den dejlige følelse havde jeg i morges da jeg stod op, og det bedste af det hele er, at den er fortsat hele formiddagen og jeg har en fornemmelse af, at de den bliver i kroppen hele dagen.

Lige nu sidder på min pind på jobbet og kikker ud af de store gulv-til-loft vinduer og jeg kan se, at det stadig regner, præcis som det har gjort, siden før jeg stod op i morges.
Jeg er sikker på at det er feriestemnings-glæden der er ved at indfinde sig, og jeg glæder mig til en uge under lidt varmere himmelstrøg sammen med Søren. Men først har jeg lige en fridag i morgen at glæde mig over, derefter to arbejdsdage og så ferien.

4 kommentar

 • Helle K.
  30. september 2014 at 14:50

  Vi har ikke fået regn, men skyer – hvis jeg kigger nordpå, så kan jeg se den blå himmel, men ikke her.
  Det bliver da så fedt med en uge i varmen 🙂

  Reply
  • Catarina
   30. september 2014 at 16:18

   Her har vi indtil nu fået 18 mm regn, så vores nysåede græsplæne er helt sikker godt tilfreds. 🙂
   Og ja, det er dejligt at solen kommer tilbage allerede i de kommende dage. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  1. oktober 2014 at 15:21

  Jeg troede det ville regne, det blev til lidt dryp da jeg cyklede på job, ellers var det gråt og ingen regn, vi slap helt fri dagen i går, men her i dag er det blevet til lidt mere, kun lidt, ikke så meget 🙂

  Uha, der det så tæt på, hvor bliver det godt til jer begge to, det er nu i skal “hjem” 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. oktober 2014 at 07:10

   Dejligt at det viste sig at det ikke regnede, for her var det virkelig vådt. Men det er ok, for det er jo ikke så meget vi har fået og græsset trængte. 😀
   Ja, vi glæder os rigtig meget og håber regntiden ikke er for slem derover, for det er jo den tid nu, men bare det at der er varme er skønt. 😀

   Reply

Skriv en kommentar