Menu
Livet

Jeg er bare så glad

Jeg har lige talt med familierne som jeg var ude at tage billeder for i søndags og de er bare så glade for billederne og synes de er vildt gode. Jeg er også selv tilfreds, men man ved jo aldrig om de selv er tilfredse, før end at de får dem. de to af ungerne har endda brugt brugt deres egne billeder til deres Facebook profiler. 🙂

4 kommentar

 • Helle K.
  2. oktober 2014 at 16:35

  Det er så dejligt, når det lykkes til alles tilfredshed 🙂 Jeg har selv lige taget billeder af 6 børn/unge mennesker, som ville bruge billedet til en gave til mor/papmor og de er heldigvis også blevet glade. Jeg tager kun billeder, af mennesker jeg kender, jeg bryder mig ikke om at fotografere fremmede. I dette tilfælde mine to nevøer og deres papsøskende.

  Reply
  • Catarina
   2. oktober 2014 at 17:06

   Her skal det samlede familiebillede bruges til deres fars 74 år fødselsdag. det er det eneste han ønsker sig og jeg skal have det printet på lerede i str. 60 x 80 cm. Jeg kan godt tage billeder af nogle jeg ikke kender, jeg bruger bare en smule mere tid på at snakke med det om alt andet end foto, sådan at vi ligesom lære hinanden at kende en smule. 😀

   Reply
 • Karin Abildhauge
  3. oktober 2014 at 07:42

  Dejligt, når kunden ytre sig positivt om den leverede varer, at den så oven i købet bliver benyttet til mere end det den var tiltænkt er jo endnu mere fantastisk.

  Uha, nu er der ikke mange timer til turen går til dit/jeres andet hjem. God tur/weekend/ferie. 🙂

  Reply
  • Catarina
   3. oktober 2014 at 14:52

   Det er nemlig dejligt, for det var jo ikke sikkert at begge hold synes om dem. 🙂

   Ja, det er lige oppe over nu og vi glæder os rigtig meget. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar