Kæft det er fedt

3. oktober 2014

Nogle gange kan Søren altså godt overraske mig vildt meget. Og det må jeg da sige han gjorde i dag. Jeg var den af os, der var først hjemme og da kan kom hjem, havde han et stort maleri, som han havde købt på Lauritz.com. Maleriet måler 100 x 100 cm og jeg er vild med det.

D71_3460

Nu er det kommet op og hænge, hvor der tidligere hang et andet maleri, men jeg tror det skal en smule længere op, men det vil jeg lige gå og kikke på.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Karin Abildhauge 4. oktober 2014 at 07:44

  Hvor er det godt, dejlig med masser af overraskelser og fantastiske farver.

  • Reply Catarina 4. oktober 2014 at 08:21

   Det er virkelig lækkert og passer perfekt ind i vores stue :-d

 • Reply Christina Bank 4. oktober 2014 at 10:57

  Shit, det er flot!!!
  Lækkert med noget nyt til hjemmet.
  Også dejligt at blive overrasket af sin mand. Jeg må sige det var en kæmpe risiko han løb der, men helt super godt satset af Søren.

  • Reply Catarina 5. oktober 2014 at 15:22

   Han var også selv ret spænd på om jeg kunne lide det. Men som han sagde, så måtte det jo bare blive hængt op nede i kælderen, hvis jeg ikke kunne lidt det. 😀

  Skriv gerne en kommentar