Menu
Hua Hin efterår 2014 / Thailand

En tur over Moskva

Dette efterårs tur til Thailand, skulle foregå med Aeroflot .Jeg har aldrig fløjet med Aeroflot, det russiske flyselskab. Søren derimod, har tidligere fløjet med dem, men det var for over 25 år siden og en enkelt veninde hr fløjet med, dem, men der er også rigtig mange år siden. De havde begge forskellige oplevelser af Aeroflot. Veninden synes det var noget slidt, og Søren synes egentlig det var ok. Og så er der jo alt det man kan læse på nettet – et meste skidt – så jeg var da selv lidt spændt på at finde ud af hvordan det så var.

Fra vi tjekkede ind i København og til vi stod i Thailand, fungerede alt lige så effektivt som hos andre selskaber, men et par mindre undtagelser.

Turen fra København var den korte, da den kun varede 2 timer og 10 min. og det var ikke noget at udsætte på hverken personalet eller turen. Flyet havde de karakteristiske blå emitteret skind sæder, som faktisk var behagelige at sidde i. Jeg er egentlig ret glad for at det var sådan nogle sæder for de er letter at rengøre, end dem med stof, hvor jeg aldrig helt ved om de nu også er rene. Det var ikke sådan at vi blev mere varme ved at sidde i dem, så helt ok med mig.

D71_3465D71_3467

D71_3469

D71_3470D71_3471

D71_3473

D71_3474

Alle ovenstående billeder er fra turen til Moskva, hvor jeg sad ved en vindusplads. Som det kan ses på nogle af billederne, så er efteråret for alvor sat ind i Rusland og det var virkelig smukt at se landskabet fra flyet.

Da vi ikke skulle af i Moskva, gik vi direkte over til transit området, hvor der er rigtig mange gates. På boardingpasset, som vi fik i København, kunne vi se at vi skulle til gate 46, men vi ville godt lige tjekke op på det derover. Det er så ikke lige så let, som i andre lufthavne, da de ikke har en oversigtstavle for alle fly, men derimod kun oversigter, ud for hver gate og informationen, ligger helt ude i den ene ende. Så vi travede ud til informationen, for at tjekke op og heldigvis, var det gate 46 vi skulle fra. Men helt let er det nu ikke at finde rundt derover.

Vi boardede til tiden, men sad så og ventede i knap en havl time, da der vist var nogle fra Østrig som skulle med, men deres fly var forsinket. Da de kom ombord, trillede vi ud på startbanen og så eller afsted.

Der gik noget længere tid inden kabinepersonalet, kom rundt, og mange var allerede begyndt at rejse sig op og få styr på forskellige ting. Da de kom, var det så med menukort, hvorefter dem kom med drikkevare. Tilsidst kom maden og den smagte også helt ok, faktisk bedre end på så mange andre fly. Det tog dog sin tid for dem at samle bakkerne ind igen og dermed gik der også lang tid inden lyset blev slukket og der blev ro så vi alle kunne sove en smule. I alt var lyset faktisk kun slukket i 3 timer, hvorefter de gik i gang med at forberede morgenmaden, så det var ikke meget hvile vi fik.

Igen smagte morgenmaden fint og der var tre forskellige retter og vælge imellem, man kaffe og te, som normalt bliver serveret samtidigt med maden, kom først da alle var færdige med at spise. Igen en lille ting som Aeroflot kan forbedre.

Vi landede til tiden i Bankok og dermed, hvade piloten formået at indhente den tabte tid. I lufthavnen, ventede en taxa-mand på os og ham fant vi hurtigt, hvorefter vi kørte de ca. 2 ½ time til Hua Hin, hvor vi nu sidder ude på terrassen i badetøj og lytter til tordenen, som bulder i det fjerne. Men regner gør det ikke, og temperaturene er på ca. 28°. Det går nok ikke lang tid inden vi smutter i seng, for vi er ærligtalt en smule trætte, af dem manglende søvn.

Vi er bestemt ikke afskrækkede over Aeroflot og vil helt klart benytte selskabet en anden gang, hvis vi kan få SÅ billige billetter, som vi fik denne gang.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Karin
  5. oktober 2014 at 16:17

  Godnat og sov godt.

  Det er jo vildt billigt for en retur, så små skønhedsfejl skal der nok forventes, og er det kun et langsomt kabinepersonale, og en lidt dårligt information i lufthavnen, er det til at leve med.
  Mon det er samme værelse/lejlighed som i Marts?Nu

  Vi har haft tøver hele weekenden å. Der var ellers blevet lovet regn her i eftermiddag, den er ikke kommet endnu 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2014 at 02:24

   Det var nemlig billigt og slet ikke noget vi kunne sige nej til 🙂
   Vi har sovet fantastisk og er nu vågnet til en ny dag med varme. Desværre er dert overskyet, men det er ok, så længe det er dejligt varmt. 😀
   Og ja, vi har fået samme værelse som i marts og sidste efterår, så vi er jo kommet hjem. 😀
   Jeg håber vejret i den kommende uge bliver dejlig i DK.

   Reply
 • Celena
  5. oktober 2014 at 18:19

  Glad you made it! Have a wonderful trip xox

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2014 at 03:31

   Me to Celena 🙂 We just love it here, its like coming home. 🙂

   Reply
 • Layoni
  5. oktober 2014 at 19:14

  I ønskes en dejlig ferie i det skønne Thailand 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2014 at 03:30

   Mange tak skal du have Layoni 🙂

   Reply

Skriv en kommentar