Menu
Hua Hin efterår 2014 / Thailand

En dejlig start

Vi ankom til “vores hotel” kl 12 i går middag (lokal tid), skinnede solen fra en slyfri himmel og vi nød at være tilbage. Da vi tjekkede ind, var det også tiden for mange andre gæster at tjekke ud, så vores værelse var ikke helt klar til at modtage os. Men da vi alligevel var sultne, satte vi os ned på restauranten og fik lidt mad og en kølig Chardonnay. Da vi havde spist maden passede det fint med at vores værelse var klar og vi skyndte os at får pakket ud, inden vi indtog vores egen private pool. Åhh, som det gjorde godt at ligge der i den varme vand uden en trævl på.

Efter den tiltrængte dukkert, lagde vi os en lille time, for ikke at nå at blive for trætte inden aften. Aftensmaden indtog vi på hotellet og det var rigtig hyggeligt at hilse på de velkendte tjenere, som ønskede os velkommen tilbage.

Vi endte med at gå til køjs kl 22 og jeg tror ikke vi lå våden i mange minutter inden vi faldt i søvn.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

4 kommentar

 • Mette
  6. oktober 2014 at 07:31

  Her er det regnfuldt og blæsende så jeg gad godt bytte. Nyd ferien 🙂

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2014 at 10:36

   Tak Mette, det skal vi gøre. 🙂
   Her er dejligt og lige hvad vi trængte til.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  6. oktober 2014 at 08:01

  Her er det blæsene – himlen er blå med meget lidt strø af vat skyer.

  Dejligt at blive hilst velkommen og det med gensyns glæde 🙂

  Forståeligt at i sov næsten før i ramte puden – Først en nat med lidt for lidt søvn inden turen til jeres “andet” hjem blev indledt, og så en rejse med kun ca. 3 timers ro. Krydser fingre for mandagen har været fantastisk.

  Reply
  • Catarina
   6. oktober 2014 at 10:37

   Det er så dejligt at være hernede igen og vi har det bare så dejligt. Og thaierne er altså et dejligt folkefær. 🙂
   Mandagen har været skønt indtil nu, men også en ret våd middag, for det har regnet.

   Reply

Skriv en kommentar