Menu
Hua Hin efterår 2014 / Thailand

Jeg er en ‘sucker for chocolate’

Jeg elsker chokolade og is og når de to ting kan kombineres, er jeg mere eller mindre i den 7. himmel. Både inde i midtbyen og ude i centeret, er der en Swensens is-biks og da vi alligevel var ude i centeret, måtte vi selvfølgelig også lige have en lille pitstop der.

Deres iskort er helt fantastisk og jeg kunne med lethed spise mange af deres is. Men bagerst i kortet, har de alle isene som enkelt kugler ligesom alt tilbehøret kan købes løst. Når vi har været derinde, har vi altid valgt de kugler is vi vil have derfra, og i dag var ingen undtagelse.

Jeg valgte to forskellige chokoladeis og en mikset hvid og mørk chokolade. Dertil to gange ‘fudge’ (chokoladesauce) og en ‘Molleux au chocolat’ (Chokoladekage med blødende hjerte) til at toppe det hele med.

Søren valgte også to slags chokoladeis og en enkelt kugle vanillieis, samt to gange fudge og også en ‘Molleux au chocolat’.

Der er vist ikke noget at sige til at vi ikke kunne rokke med ørene da vi gik derfra. Men for sa**n for var det guf.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Layoni
  7. oktober 2014 at 17:21

  Savle, savle, savle 🙂 jeg ku’ spise is hele døgnet , men dellerne ville bare vokse i rekordfart, så jeg er nødt til at beherske mig gevaldigt, og kun nøjes når vi er ude og smovse i byen 🙂 det ser i hvert fald rigtig godt ud Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. oktober 2014 at 02:20

   Hi hi, sådan har jeg det også med is (og chokolade), men som du selv skriver, så ville dællerne vokse alt for meget og jeg ville blive nød til at skifte garderobe alt for ofte. 😉

   Reply
 • Susanne
  7. oktober 2014 at 17:58

  Hold så lige op hvor lyder og ser det bare lækkert ud 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. oktober 2014 at 02:20

   Det er vildt godt Susanne. 😀

   Reply
 • Per Teilmann
  7. oktober 2014 at 19:20

  Ja Svensson i Market Village er altid et hit 🙂 og jeg er meget imponeret af jeres indtag 😉

  Reply
  • Catarina
   8. oktober 2014 at 02:22

   Jeg ville ønske at den kæde fantes i DK, så ville de nemlig ofte få besøg af mig. 😉
   Den der is, udgjorde så også for både frokost og aftensmad Per, og det er vist meget godt, med alle de kalorier der var i den. 😆

   Reply
 • Karin Abildhauge
  9. oktober 2014 at 07:54

  Lækkert, nu forstår jeg hvorfor i valgte Tuc Tuc. Det var ikke kun pga. regnen, men fordi i havde forspist jer 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. oktober 2014 at 09:28

   Hi hi Karin, du er da heller ikke til at skjule noget for. 😆

   Reply

Skriv en kommentar