Menu
Hua Hin efterår 2014 / Thailand

Nåå men, så shopper vi da bare i stedet for

Når nu vejret ikke vil arte sig så vi kunne ligge ved stranden og sole os, fordi der ingen sol er og det blæser en hård vind, så tog vi ud i det shoppingenter der ligger tæt på det store nye hospital. Vi havde lidt vi alligevel skule have med hjem, og så kunne det lige så godt være i dag vi fik det hentet, som en anden dag.

Bl.a. skulle vi have nogle specielle lys til min mor og et Speck-cover til Daniels MacBook Pro 13″ Retina, som fås til næsten halv pris herude, i forhold til derhjemme. Vi fik begge ting og gik så ellers og osede og hyggede os, sammen med en masse andre som også havde søgt ly for regnen. Vi fik ogsp købt lidt grøn mango med chili dip, som vi regner med at smovse i i aften.

Hjemturen foregik i en Tuk-Tuk, som i dag var lukket til på de to af siderne, sådan at der kun var åben bagtil, hvilket gjorde, at vi ikke blev helt så våde, men kun lidt fra den regn, som trods alt kunne komme ind bag fra. Fra receptionen og ned til vores vila, tog vi sandalerne af og gik på bare tær, det er nemlig noget lettere at tørre fødderne, end at få sandalerne tørre.

3 kommentar

 • Karin Abildhauge
  9. oktober 2014 at 07:45

  En dejlig tur, nu hvor vejret ikke ville give mulighed for sol, strand og pøl 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. oktober 2014 at 09:27

   Ja, den var fin og vi fik købt det vi skulle. Nu er der ikke mere vi skal udover at nyde ferien og varmen. 😀

   Reply
 • […] himmel. Både inde i midtbyen og ude i centeret, er der en Swensens is-biks og da vi alligevel var ude i centeret, måtte vi selvfølgelig også lige have en lille pitstop […]

  Reply

Skriv en kommentar