Menu
Hua Hin efterår 2014 / Thailand

En dag med meget afslapning

Dagen i går blev brugt nede ved poolen og havet. Solen var fremme hele formiddagen og også noget af eftermiddagen. Vi fik læst, pjattet i poolen og nydt solen, som efter endelige viste sig. Men lidt malurt i bægeret kom nu alligevel om eftermiddagen hvor et par tunge skyer synes de ville dryppe lidt. I første omgang lod vi så ikke skræmme af de få dryp, men sad bare under parasolen og en enkelt paraply. Men efterhånden blev de små dryp flere og flere og de fald også tungere og tungere.

Det endte med at vi var nød til at pakke sammen (ligesom alle andre) og smutte ned i vores villa, hvor det sidste af eftermiddagen blev brugt på læsning, en lille halvtimes lur til mig.

Da maven begynte at rumle en smule, besluttede vi og for at tage ind til byen og besøge en restaurant, der hedder Corner. Den har vi besøgt før og er ret vilde med deres mad. Da vi nåede midtbyen, begav vi os ned at den lille gade hvor Corner ligger, blot for at erfare (ligesom en anden vesterlænding i bil) at den holdt lukket. 🙁 Vi valgte så i stedet at tage ned på en anden gammel kending, Na Na for at spise. Fint mad som altid og specielt fordi vi altid vælger den ‘spicy’ udgave.

Efter det lækre måltid, loppede vi lit rundt i byen og så måtte vi altså ind til Swensens igen. Det er vist ved at blive en dårlig vanen og vi har også aftalt at der er slut nu. For det går ikke at lave så lidt fysisk, og så spise så meget. Ellers ender det med at vi skal have dobbeltsæder hjem i flyet.

Men altså, det er fantastiske is man får det. Så løber du ind i en Swensens en dag, så kik endelig ind og få noget af deres is.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  9. oktober 2014 at 09:26

  Så lækkert med endnu en afslapnings dag. At der kom noget regn, jamen skidt pyt, i er begge helt nede i gear, og der bliver læst.

  Nå, tror ikke der bliver behov for dobbelt sæder, trods der spises masser og motionen ikke helt følger trop med de hverdags motionsformer 😉

  Reply
  • Catarina
   9. oktober 2014 at 09:40

   Vi nyder bare at lade tiden gå og ikke mindst omgivelserne 🙂
   Og så er det jo dejligt med lidt D-vitamin på kontoen til alle de grå, våde og kolde dage som venter os inden den næste ferie i maj. 🙂
   Aii, måske ikke ligefrem dobbeltsæder, men der skal motion in på kontoen, så snart vi kommer hjem. 😉

   Reply

Skriv en kommentar