Menu
Hua Hin efterår 2014 / Thailand

Lidt motion måtte der til

Allerede inden morgenmaden, havde vi bestemt os for at vi ville have badetøj inden under vores normale tøj, for at kunne gå direkte ned til vandet og poolen.

Inden jeg lage mig alt for godt til rette, ville jeg dog gå mig en lang tur på stranden. Søren ville opdateres på diverse nyheder og skrive et par mails, så jeg begav mig afsted.

IMG_4563

IMG_4565

Det der med at gå på stranden om morgene, er noget jeg ofte har gjort når vi har været herude. Det er en dejlig måde at få en smule motion på, men også, at få lidt sol på næsen. Solen er nemlig ikke så kraftig, som senere på dagen. Jeg nød min tur og den store is jeg spiste i går, virkede ligesom længere væk, da jeg kom tilbage og lokkede Søren med i poolen.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Mette
  9. oktober 2014 at 10:37

  Sjovt som det ligner en dansk strand… jeg havde forventet nogle palmer eller noget andet bouty-agtigt 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. oktober 2014 at 11:30

   Det er lavvande lige på det tidspunkt og derfor er palmerne om 20 meter længere inde end hvor jeg går nu. 🙂 Men ellers er der palmer og vandet, når det er højvande, går næsten om til dem. 😀

   Reply
 • Celena
  9. oktober 2014 at 11:53

  That looks fabulous! Problem for me with going on holidays like this…. I would never want to go back 😉

  Reply
  • Catarina
   9. oktober 2014 at 11:58

   The same here Celena – but we have to and that in a few days. 🙁

   Reply
 • Karin
  9. oktober 2014 at 23:14

  Der er da lidt i det Mette skriver, selv farven på sand, vand og himmel kan forveksles med en vidunderlig juli dag anno 2014 i Danmark.
  Men lyd og duften er noget helt andet, det føler jeg, uanset hvor jeg lander i den store verden, der kan være ligheder skønsmæssigt, men duft og lyd er noget helt andet.

  Reply
  • Catarina
   10. oktober 2014 at 05:46

   Ja, det ligner meget en sommer i Danmark og sådan er de fleste sandstrand i verdenen, det er kun når blikket vendes mod kysten, at alt er anderledes end derhjemme. 🙂 Og ja, lydene og duftene er helt anderledes og selv duften af havet er anderledes end i Danmark. Her lugter ikke så meget af tang. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar