Menu
Hua Hin efterår 2014 / Thailand

Jeg har ingen specielle preferencer

Altså når det glæder mad og madvaner på ferien. Jeg kan mere eller mindre spise alt til alle måltider, når bare det er lækkert og veltilberedt og heldigvis er har Søren det på samme måde. Når vi er her i Thailand, spiser jeg ofte en lille frisklavet omelet med løg, peberfrugter og tomater, dertil lidt af en asiatisk varme ret, i dag var det stegte grøntsager med tofu med chili, andre dage, er det noget stegt kylling, svin men altid med nogle grøntager og chili.

D71_3648

Indimellem har hotellet så mange japanske gæster at de også har en speciel morgenmadsbuffet med japanske morgenmadsretter og i dag havde de sat sådan en op. Og så måtte jeg da også lige have lidt sushi, bare lige tre lækre stykker.

D71_3649

Til slut, slutter Søren som regel af med en de friskbagte croisanter og jeg med en af lækre rosinboller, med smør.

På grund af det store morgenmåltid, og den meget lidt bevægelse som denne ferie har budt på, har vi faktisk ikke spist ret meget andet mad. Et par enkelte gange er det blevet til aftensmad og is, men så er vi også gået stopmætte i seng.

2 kommentar

 • Karin Abildhauge
  11. oktober 2014 at 07:02

  Hvilket mad orgie fra morgenstunden, jeg kunne godt hitte på at følge jeres koncept. Blev meget lækkersulten, er lige færdig med traditionen tro (5-kornsgryn + tranebør + mælk), nu det er lørdag er der et stykke brød med ost.

  Husker mine forældre undrede sig over hvad jeg kunne finde på at finde frem til morgenmad, hvis jeg selv måtte vælge.

  Når nu der var sushi, så skal det smages, mine tænder løber i vand, kunne godt selv have lyst til lidt lige nu (kl. er 7,03 dansk tid) hihi

  Reply
  • Catarina
   11. oktober 2014 at 09:43

   Der er så mange lækkerier at vælge imellem og man kan godt komme til at spise alt for meget, bare fordi det er det står der og er så smukt præsenteret og alt er frisk og smager himmelsk. 😀

   Sådan en omgang müsli er da heller ikke dårligt, det spiser ejg da ofte på hverdagsmorgner sammen med havregryn. Og lige om lidt er det atter hverdag. 😉

   Reply

Skriv en kommentar