Jeg er altså lidt heldig

23. oktober 2014

Efter at Christian flyttede hjemmefra, er jeg blvet ret så doven når det kommer til madlavning. Ja, faktisk er det slet ikke noget jeg printere særligt højt mere. Havde det ikke været for Søren, så havde jeg nok bare levet af rugbrød og havregryn med mælk. Sikker ikke det mest sunde, men det havde været let og ligetil.

Men nu har jeg jo som sagt Søren og han er faktisk, med årene, blevet ganske ferm i et køkken. Ikke de store franske menuer, men god gedigen og meget velsmagende mad, er hvad han kan lave.

D71_3798

D71_3795

I dag stod den f.eks. på squash lasagne (lasagne med squas i stedet for pastaplader og uden bechamelsauce) og som tilbehør, bagt hokkaido, løg, hvidløg og gulerødder.

Behøver jeg at sige, at jeg er glad og mæt med sådan en mand.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

6 kommentar

 • Reply Susanne 24. oktober 2014 at 12:36

  Uh, mon jeg er lige så heldig den dag vi heller ikke har flere børn hjemme, for jeg er bestemt heller ikke lige så begejstret for den dersens madlavning, det er for det meste et onde for mig. Det ser lækkert ud det du fik serveret 🙂

  • Reply Catarina 24. oktober 2014 at 14:58

   Det kan som godt være du er det, men der er jo rigtig længe til at I ikke længer har børn hjemme, så du må nok væbne dig med tålmodighed. 😉

 • Reply Celena 25. oktober 2014 at 00:49

  That looks so good! We had French fries… does that count? 😉

  • Reply Catarina 25. oktober 2014 at 08:45

   Hi hi, frence fries counts, they are vegetables right. 😉

 • Reply Karin Abildhauge 26. oktober 2014 at 08:46

  Selv om det er søndag morgen, løber mine tænder i vand, hvor lækkert, mums.

  Godt du har Søren, for på sigt vil rugbrødsmad og havregryn blive for ensidig, men kan nikke genkendende til det, har selv perioder hvor min kost er for ensidig, det at være alene og være kreativ på madfronten, uha, glemmer lige at tage op, glemmer lige den vigtigste ingrediens der ikke kunne købes ind i god tid, osv……

  Jeg husker min barndom hvor det var min mor der stod for madlavning, da min far solgte og valgte at blive lønmodtager, fremfor selvstændig, fandt han vejen til køkkenet, og han bevægede sig ud til mange vidunderlige eksperimenter, fra familiejournalens madsider. Tror mænd nyder at få lov til at kokkerer 🙂

  • Reply Catarina 26. oktober 2014 at 12:52

   Det var en ualmindelig dejlig middag og ja, jeg er heldig at have Søren som gider når jeg nu er blevet ret doven på den konto. Og ja, han nyder det noglegange, ligesom jeg også nyder det, men jeg nyder det mest, når det er sådan at vi får gæster, eller ikke. 😉

  Skriv en kommentar