Lyset svinder ind

23. oktober 2014

Efteraar

Det er virkelig blevet efterår. Ikke kun er det blevet en smule køligere, men det er så sandelig også meget mere mørkt. Selvom jeg bor virkelig tæt på arbejdet og ikke har mere end et par kilometer derop og dermed ikke bruger ret meget tid på transport, så synes jeg ikke, at jeg næsten ikke mere er hjemme i de lyse timer. Alt det manglende lys bliver jeg nød til at få ind i kroppen i weekenderne, så det gør jeg.

Jeg kan også mærke, at energiniveuet er for nedadgående og det er bestem ikke noget jeg bryder mig om. Jeg tager mig selv i nakken, og sørger for at få lidt motion. Om ikke andet, så er det dejligt at gå tur i naturen for tiden. Der er ingen insekter eller andet kravl, og skoven har nogle ret så pæne farver. Lige nu ihvertfald, for så snart der kommer lidt sus på vinden, så dratter de alle ned.

Men skal jeg være helt ærlig, så ville jeg heller havde, at det var på vej til at blive forår og om et par måneder var det sommer.

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Susanne 24. oktober 2014 at 12:39

  Du har så ret, det bliver alt for hurtigt mørkt, jeg føler at jeg har lys i lamperne snart hele dagen fra vi står op til vi går i seng, og det er altså ikke ok. Energien og lysten til den der motion den er heller ikke ligefrem så den springer en lige i benene, det holder hård, men er dejligt de dage det bliver gjort.

  • Reply Catarina 24. oktober 2014 at 14:55

   Ja og men så alt det råvejr vi har os for tiden er det endu mørkere end hvad jeg synes om. Ja, det er fedt når man kommer hjem efter en omgang motion og det hjælper et par dage, men så skal man afsted igen. 😀

 • Reply Karin Abildhauge 26. oktober 2014 at 08:38

  I dag bliver det endnu tidligere mørkt til aften, da er det morgenstunden der er lysere. Kunne mærke mit indre ur vågnede en time for tidligt 🙂
  Her var hele lørdagen fyldt op med solskin, vidunderligt. (desværre var jeg ramt af lysforskrækkelse “ondt i hovedet” så meget øv) Derfor var det tidligt ud af sengen i dag og suge til mig af lys 🙂
  Håber du fik lidt solskin ind på kontoen i går lørdag. Det fortjener du 🙂

  • Reply Catarina 26. oktober 2014 at 12:51

   Ja, det er går altså hurtigt den anden vej nu Karin – men vi kan da se frem til at om under 2 måneder, så begynder det at blive lysere igen. 😉
   Træls at vågne med en hovedpine og slet ikke sjovt når det nu er søndag og man bare skule nyde dagen. Håber ikke hele søndagen skal bruges på den måde.

  Skriv gerne en kommentar