Menu
Familieliv / Livet

Lørdag er smuk

IMG_4591

Det er tydeligvis blevet efterår, ikke fordi temperaturene er særligt lave, men mere fordi trækruten for nogle gæs er lige hen over på os, og i de sidste par dage har der været travlhed på himlen. Jeg tror jeg engang har læst at de fleste gør ophold i Vadehavet inden de fortsætter deres rejse sydpå, så det er nok der de er på vej hen.

Jeg er endnu ikke så aktiv, med sidder og nyder langsomheden mens Mads & Monopolen strømmer ud af højtalerne og jeg sipper te. Men jeg skal i gang. Det sidste af haven skal rydes og inden weekenden er over, skal jeg kunne sige, at haven er vinterklar og det evt. kun er græsset der skal slå et par sidste gange (græs gro så længe jordtemperaturen er over 7° C).

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Liselotte
  1. november 2014 at 12:39

  Ja, efteråret er her, men sikke et efterår. Det er smukt, lunt og solrigt. Det er jeg bestemt ikke ked af 🙂

  God lørdag til dig 🙂

  Reply
  • Catarina
   1. november 2014 at 12:52

   Det er et af de smukkeste og luneste efterår jeg har oplevet og heller ikke her lyder der nogen klager.
   Også en god lørdag til dig Liselotte. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  1. november 2014 at 14:13

  Efteråret har ramt os, både med det grå og triste som i går, og med denne smukke november sol i dag. Og som du beskriver, fugle der tager turen syd på, til varmere himmelstrøg.
  Jeg har haft en lørdag formiddag jeg rykker ud af kalenderen, har det heldigvis super nu, så er ved at gøre klar, yngste har lånt bil i eftermiddag, så hun har tilbudt et lift til storhandel, så jeg slipper for at cykle flere gange efter indkøb, og få tid til andet end det at handle 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. november 2014 at 17:20

   Øv da Karin, sådan en dag og så specielt en weekend dag, er da bare træls. 🙁
   Dejligt at Yngste kom forbi med bil og du så kunne få handlet ind til hele ugen – det er altid rart ikke at skulle afsted efter for meget når man er på cykel eller i det hele tage i hverdagen. 🙂

   Reply
 • Christina Bank
  1. november 2014 at 19:27

  Vi har været på cykel til Bolbro på cykel idag. Peter og jeg kunne blive enige om at det er ikke til at forstå at det er 1. november idag.

  Noget helt, helt andet! Sidste weekend var vi hos nogle venner i Middelfart. Vi skulle stå for dessert, og hvad lavede jeg? Svaret er Mississippi Mud Pie, inspireret fra din blog, den var / er fantastisk. Det bliver en jeg kommer til at bage mange gange fremover. Mums, mums!
  KH Christina

  Reply
  • Catarina
   2. november 2014 at 17:24

   Aii, hvor en dejlig lille tur med manden. Det er altid rart at komme ud og cykle og specielt når vejret er dejligt. 🙂

   Ja, den Pie er bare så lækker og jeg er sikker på at alle kunne lide den, altså hvis de er til chokolade. 🙂 Og bare det at der er til så mange mennesker i sådan en kage, samt det at den kan laves på forkant, gør jo, at man har lyst til at lave den når der er mange gæster.

   Hils Peter

   Reply
 • Layoni
  2. november 2014 at 16:15

  Det har du så ret i. Det er et herligt efterår, og gid det vil vare ved længe endnu 🙂 Jeg har heldigvis ikke en særlig stor have, for der er fliser over det meste i baghaven, og vi fik bygget en kæmpe terrasse derude, så det tager mig højst et par timer at få gjort vinterklar. Sys ikke jeg har overskud til alt det arbejde en have kræver, og samtidig fuldtidsjob, så jeg nyder terrassen i stedet for 🙂 rigtig god restweekend til dig Catarina 🙂

  Reply
  • Catarina
   2. november 2014 at 17:31

   Du har helt ret i at det kræver lidt at holde en have. Vi har heller ikke mange bede der skal passes, når først det hele er i gang. Vi har sørget for at den er så let som muligt og med meget græs. I år har vi dog brugt meget tid på græsplænen, men det skulle så gøre at den er lettere at have med at gøre næste år. 😀
   En god søndagaften til dig og dine Layoni. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar