Menu
Livet

Én til hverdag og én til pænt

Allerede for et par år siden, begyndte min uldfrakke at se ret så slidt ud. Men jeg kunne jo godt lide den, og jeg havde lidt svært ved at finde en anden, så jeg blev bare ved med at bruge den. Sidste år begyndte foret så at revne i syningerne under armene. Og de revnede på den der måde ‘jeg-er-mør-og-kan-ikke-sys-sammen-igen’. Jeg kikkede i flere forskellige butikker, men kunne ikke rigtig finde en jeg kunne lide, eller også kostede de meget mere end hvad jeg ville give.

09_13198408_128221

~Den til venstre er til hverdag og den til højre (grå uld) er til pænt.

Jeg er jo begyndt at have en forkærlighed for UNIQLO, dels fordi de faktisk har nogle lækre ting, men så sandelig også fordi, de er ret så rimelige med deres priser. Nu har jeg så bestilt hele to jakker, eller frakker hedder de vist, når de går ned over numsen. Anyway… den ene er en hverdags jakke, i samme stil som dem jeg tidligere har købt, den anden er i uld og vil blive bruges til pænt brug, på samme måde som min gamle uldfrakke.

Jeg er faktisk helt lettet nu jeg har fået dem bestilt, for nu ved jeg, at jeg ikke behøver at tænke på varmet overtøj til vinterbrug, de næste 8 års tid.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Yt
  7. november 2014 at 19:53

  De ser meget lækre ud 😉
  Og tidsløse så de Kan i mange år 👏

  Reply
  • Catarina
   7. november 2014 at 22:07

   Jeg håber de er lige så lækre som de ser ud Yt 😀
   Og ja, der er klassiske og det skal de også være, da jeg nettop gerne vil have dem i mange år. På det punkt er jeg nok lidt konservativ i mit tøjvalg. 😉

   Reply
 • Layoni
  8. november 2014 at 06:42

  Ih altså, jeg har samme problem. Kan bare ikke finde en frakke i min smag, og den jeg har, ligner snart noget der er løgn hi hi, men den er da ikke gået op i syningerne endnu 🙂 men jeg vil heller ikke give en helt bondegård for en hverdagsfrakke, så leder stadig efter den pris jeg synes er rimelig 🙂 dine er virkelig pæne Catarina. Især den til hverdagsbrug kan jeg godt lide, så bliver nok noget i den stil jeg vil købe 🙂 forresten tillykke med din nye bil 🙂 den er en lille lække sag 🙂 og god weekend til dig og dine 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 08:11

   Egentlig helt rart at høre at jeg ikke er den eneste der har svært ved at finde overtøj 😉
   Jeg e rhelt glad for at jeg nu har fundet det der skal være mit overtøj de næste mange år og specielt når det er til en rimelig penge. 😀
   Jeg synes bestemt at du skal tage et kik på UNIQLO’s side, der er virkelig mange forkellige moteller og den du selv nævner (den til hverdag) er sådan en dejlig let én. Når de ankommer her, skal jeg nok fortælle hvad den vejer og hvordan den sidder. 😀

   Også en rigtig god weekend til dig Layoni. 🙂

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. november 2014 at 09:03

  Hvor er de lækre – begge og på hver deres måde. Super skønne.

  Bare jeg kunne overvinde mig selv til at købe lidt mere online, der kunne spares en del penge kan jeg se. men jeg skal mærke kvaliteten, have det i hånden og prøve det, før jeg kan bestemme mig, det er ikke nok jeg kan se det på et billed. Jeg er meget “gammeldags” på dette punkt. Jeg har det på samme måde mht. fodtøj,

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 12:28

   Jeg har også kun ture bestille fra det firma, fordi jeg jo fik lov til at prøve og mærke mellemstemandens kærestes jakke og så at den passede og var utrolig behagelig. Og nu er jeg så spændt på om uldjakken lever op til hvad jeg kan læse og se på deres site. 😀
   Sko, ville jeg aldrig ture købe på nettet uden at have prøvet i en fysisk butik, for jeg synes at nettop sko, har så man forskelkige størrelser, an på hvilket mærke det er. 😀

   Reply
 • Tina Liel
  8. november 2014 at 09:53

  Flotte og klassiske! Der er bare noget tøj der er sværere at finde end andet og jakker er noget af det sværeste. Og skønt når man finder et godt sted at bestille online. God weekend♥

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 12:29

   Ja, det er nettop noget at det sværeste, og jeg er vildt spændt på om de begge lever op til mine forventninger. Men det får jeg først at se, når de ankommer. 🙂
   Rigtig god og var weekend til dig og familien Tina. Knus

   Reply
 • Celena
  8. november 2014 at 12:37

  Very nice! Nothing starts a winter well (as well as it can get) like a cosy new coat! Two is even better 😉

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 12:43

   Thanks Celena – I like them to. They are very classical, and I think i am that, in that sort af clothing. 😉 And yes, two are grate and that for a reasonly price. 😀

   Reply
 • Jytte Due
  8. november 2014 at 17:43

  Hvor er den smuk din nye uldfrakke, til lykke med den! Og jeg glæder mig egentlig også til at komme i vintertøjet. For fem år siden købte jeg en sort, lidt militæragtig klædesfrakke i fantastisk kvalitet for, hvad der svarede til bare 600 kr, og nu er den jo sidste mode, hvis jeg altså tager skulderstropperne af. Det var i en såkaldt ‘finere’ genbrugsforretning, hvor jeg somme tider handler, når jeg besøger min familie derovre, og hvor tøjet ofte aldrig har været brugt eller måske kun en enkelt gang. Hidtil har jeg brugt den som fin frakke, men i år skal den afløse min elskede grågrønne cottoncoat med lodenfoer, hvor bomulden efter 30 år (ingen overdrivelse) endegyldigt har givet op. Gud ved, om man kan få firmaet til at flytte lodenforet ind i en ny cottonfrakke uden fuldstændig at vælte mig budget?? Foret fejler absolut ingenting.
  Mange varme hilsner
  Jytte
  http://www.danishknitdesign.com

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 19:17

   tak skal du have Jytte, jeg synes selv at den vil passe godt til mig. Jeg glæder mig til at se om den nu også er så lækker som den ser ud til på billedet. 😀
   Wauw, sådan en militæragtig jakker er nemlig højeste mode og den klær dig helt sikker fantastisk og sikkert en dine børn/børnebørn gerne vil have. 😀
   Hold nu op, tænk at have en frakke i 30 år uden at forret er ødelagt. Jeg er sikker på at det sikkert sagtens kan flyttes over i en anden frakke, hvis den her samme mål som den gamle. Men jeg tror til gengæld ikke at det er helt billigt, men det er der jo råd for. Du kan jo spørge forskellige skrædder og se hvilken der er billigst og som du “tø” overlade arbejdet til 🙂
   Ha’ en rigtig dejlig aften Jytte og mange tak for dine kommentarer.

   Reply

Skriv en kommentar