Menu
Bloggeriet

Ét er, at jeg er glad, men hvad med jer?

New_Look

I starten af september, lavede jeg om på udseendet her på bloggen. Jeg gik fra et et udsende hvor man skulle scrolle ned for at se indlæggene, og de kom så i en lind strøm derned af, til det jeg har nu, hvor der vises de seneste 12 indlæg på hver side og hvor selve indlægget kun kan læses, ved at der klikkes ind på det.

Jeg er selv rigtig godt tilfreds med den måde den måde her ser ud og jeg synes selv at overskueligheden er blevet større, specielt når der klikkes på f.eks. opskrifter og ferier i toppen af siden og det samme gør sig gældende når der søges i søgefeltet.

Men altså, ét er, at jeg er glad og tilfreds og er super glad for det nye look et andet er alle jer som læser med herinde. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan i andre har det med nye udseende og specielt dem som ikke kommer fra en feed-reader.

Så mit spørgsmål til dig er; fungere det, er du ligeglad, eller bruger du de nye funktioner herunder “I samme genre” under hvert indlæg?

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

12 kommentar

 • Mette
  8. november 2014 at 17:50

  Jeg besøger fortsat troligt hver enkelt blog og nyder opsætninger og grafik – jeg har aldrig rigtig set lyset i RSS 🙂

  Jeg synes dit nye design fungerer rigtig fint og har i øvrigt nysgerrigt besøgt ““I samme genre” flere gange og læste gamle indlæg.

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 19:18

   Hi hi, og det bliver du sikkert også ved med Mette. 😉
   Jeg læser selv de gamle indlæg, når jeg trykker ind og svarer på kommentaren, det er sjovt at kikke tilbage. 😀
   Mange tak for din tilbagemelding, den sætter jeg pris på.

   Reply
 • Helle K.
  8. november 2014 at 18:11

  Jeg besøger dig gerne, har konstateret, at udseendet er nyt, men ikke været generet af det. Jeg besøger sjældent de lign. Indlæg, men det er fordi jeg har læst alle dine indlæg og går specifikt efter det jeg ønsker, hvis jeg vil læse det igen – jeg bruger søgefunktionen.

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 19:20

   Dejligt at det også fungere for dig Helle, selvom det er noget anderledes 🙂
   Tak for tilbagemeldingen den er jeg meget glad for.

   Reply
 • Helle K.
  8. november 2014 at 18:12

  Til gengæld kan jeg ikke lige se søgefunktionen 😏

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 19:20

   Søgefunktionen er oppe i topbjælken helt ude til højre, den ligner et lille forstørrelsesglas. 😉

   Reply
 • Layoni
  8. november 2014 at 18:32

  Det er et lækkert look du har fået lavet, og det er dejlig nemt og overskueligt 🙂 jeg læser gerne nogle indlæg” i samme genre”, for nysgerrig er jeg jo he he 😉 du skal i hvert fald vide, at det er en dejlig blog du har Catarina, og jeg er daglig inde og kigge. Sommetider flere gange, men har ikke altid lige tiden til at kommentere 🙂 glæder mig til du får frakken hjem, for kan jo være den var noget for mig også, så glæder mig til at høre nærmere om den 🙂

  Reply
  • Catarina
   8. november 2014 at 19:23

   Mange tak skal du have Layoni 🙂 Jeg er glad for at du også synes det er et overskueligt site og at du er glad for at læse med herinde. Jeg er som selv begyndt at bruge “I samme genre” for der er indlæg jeg helt havde glemt jeg har skrevet, men der jo også 4416 indlæg, så det er vist forståligt nok.
   Jeg er meget glad for alle dine kommentarer. 🙂 Og det er helt ok ikke at have tid til kommentarer, sådan har jeg det jo også selv nogle dage. 🙂
   Jeg skal nok lave et lille indlæg om frakkerne når jeg har haft dem i hænderne og prøvet dem. 😉
   Tak for din tilbagemelding, den sætter jeg stor pris på. Ha’ en rigtigdejlig aften.

   Reply
 • Karin Abildhauge
  8. november 2014 at 22:47

  Jeg kommer jo oftest via Inoreader, så jeg ser jo ikke lige forsiden.

  Når jeg benytter dine faner i toppen, er det langt mere overskueligt.

  Det er altid dejligt med respons på nye tiltag 🙂

  Reply
  • Catarina
   9. november 2014 at 08:56

   Dejligt at du også synes det er overskueligt, når du benytter fanerne i toppen, det synes jeg nemlig også og jeg har dermed også selv fået læst nogle af de gamle beretninger fra diverse ferier. 😉
   Det er nelig altid rart at få lidt responce på det man laver, så man ikke bare navigere rundt i noget som slet ikke fungere for andre end én selv, det er jo nettop alle dem der læser med og skriver kommentarer der gør bloggen levende og til en blog og ikke bare en privat dagbog. 🙂

   Reply
 • Christina Bank
  9. november 2014 at 16:05

  Jeg syntes det er dejligt at den er lys, venlig og enkel. Syntes også at det er dejligt at din indlæg ikke er længere end de er, ved godt de varierer. Men det gør bare at man får dem alle læst, for mit vedkommene mest i weekenden, hvor jeg bruger dem som at bladre i et dameblad 🙂

  KH C

  Reply
  • Catarina
   9. november 2014 at 17:29

   Aii, ligefrem som et dameblad, tusinde tak for dine søde ord Christina, jeg er virkelig glad for at du synes det fungere for dig. 😀
   Ha’ en fantastisk søndagaften og hils Peter. 🙂

   Reply

Skriv en kommentar